9,2
357 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

357 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

vriendelijk, goede service en klantgericht, nooit geen gezeur

Mevr. A Kloppenburg (Nijverdal)
28-10-2015

Degelijk, betrouwbaar, met overleg.

Dhr. A.H. van der Wilk (Notter)
23-10-2015

Op een hele vriendelijke manier uiterst vakkundig geholpen. Dat in combinatie met de hoge kwaliteit van het product maakt dit voor mij een winnaar!

Anoniem
22-10-2015

de dealer is ten allertijden behulpzaam als er problemen zijn met de auto

Anoniem
21-10-2015

omdat de klant altijd prettig word behandeld en alles gemaakt word volgens de afspraak zeer goede garage .

Dinant Strokap (nijverdal)
12-10-2015

afspraak is afspraak, kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Theo Breuker (Rijssen)
07-10-2015

we worden fijn geholpen

henk lozeman (nijverdal)
17-09-2015

Vakbekwaam personeel, altijd vriendelijk

Marian Gerritsen-Mondeel (Nijverdal)
11-09-2015

Betrouwbaar, klantvriendelijk en goede service.

Anoniem
26-08-2015

Heb samen met mijn 2 zonen 4 auto's in onderhoud bij dit bedrijf. Verso, Corrola, Lexus en IQ. Alle reparaties en onderhoud altijd prima en snel uitgevoerd. Heb in 35 jaar alleen maar Toyota gered

Jan Kelder (Nijverdal)
24-08-2015

wat u vraagt wordt netje uitgevoerd

Margriet Bolink- de leeuw (nijverdal)
27-07-2015

Ik word altijd netjes behandeld bij deze dealer en wij zijn al meer dan 40 jaar klant.

Dhr. D.Deventer (Nijverdal)
22-07-2015

De mensen hebben veel kennis en je wordt op een zeer plezierige manier geholpen. Afspraken worden keurig nagekomen. De mensen kijken niet allen naar een mankement aan de auto maar kijken ook naar de oorzaak en men geeft goede uitleg. De mensen zijn betrokken en hebben echt het beste met je voor. Top.

R.J Palthe (Nijverdal)
22-07-2015

ik vind dit een goed cijfer voor een goede behandeling.

G.Olthof. (Bergentheim.)
15-07-2015

Heel goede service. Nooit iets teveel. Kunnen wanneer er een klacht is met de auto deze goed interpreteren

Anoniem
15-07-2015

zeer prettig en correct behandeld

Anoniem
15-07-2015

De dealer is het vertrouwen meer dan waard. Geheel passend bij het merk en de producten die het team realiseert. De klant, maar ook de auto is er altijd koning.

Dhr. R. Venema (Vriezenveen)
08-07-2015

Goede dealer. Vriendelijke mensen. Erg behulpzaam en doen zeker niet moeilijk. Goed op de hoogte met de techniek en weten waarover men het heeft. Ook de technici zijn ervaren goede monteurs.

Anoniem
08-07-2015

Grote beurt en APK. Dan zijn er normaliter geen bijzonderheden. Alles is naar wens uitgevoerd en de auto was op tijd klaar.

Dhr. J.A. Kiekebelt (Wierden)
08-07-2015

goede ervaring

Anoniem
23-06-2015

Goede service en vriendelijke mensen.

Jan Beijl (Nijverdal)
18-06-2015

Bekwaam en vriendelijk personeel, waar goed mee te overleggen valt.

Egbert Nijland (Nijverdal)
17-06-2015

omdat we al 35 jaar een goede ervaring hebben

De heer AJM (Ton) Knobben (Haarle)
17-06-2015

In het verleden Renault gereden. Nu kom ik bij deze dealer. Een wereld van verschil. In positieve zin.

Klein Leetink (Rijssen)
17-06-2015

Vriendelijk, netjes. Goed

Anja (Nijverdal)
04-06-2015

Zeer goede en betrouwbare garage met zeer vakkundige en vriendelijke mensen zowel in de verkoop als in de garage. Vanaf 1976 alléén maar goede ervaringen.

J.Freië (Nijverdal)
03-06-2015

Ik wordt altijd correct en goed behandeld

Erik Kamerling (Almelo)
27-05-2015

ik heb al meer dan veertig jaar een toyota van deze garage dat zeg wel iets.

Dhr.Ge Knobben (Kerkweg 2 7448AD Haarle)
20-05-2015

Prima garage altijd klantvriendelijk en tot hulp bereid

Anoniem
13-05-2015

Snelle, gerichte service en de rekening was volgens de prijsopgave.

Martin Alberts (Nijverdal)
13-05-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.