9,2
357 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

357 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik vind hem goed, vriendelijk, hulpvaardig.

Anoniem
13-05-2015

goed en vriendelijk

Veldman A (Nijverdal)
13-05-2015

Geweldige service. Prima contacten. heel persoonlijk. Altijd een luisterend oor, goed overleg voor het maken van een afspraak en wat daarbij komt.

Anoniem
30-04-2015

Vriendelijk en behulpzaam. Snel betrouwbaar en efficiƫnt.

Ilse Wessels (Terschelling)
29-04-2015

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

Anoniem
29-04-2015

Fijne mensen en even fijne behandeling, afspraken worden nagekomen. Vertrouw mijn auto graag toe aan deze vakmensen.

Tijhof (Rijssen)
29-04-2015

Het maken van een afspraak via de website ging perfect. Merkte alleen dat de website via de ipad soms niet goed werkte. Dus via de pc gedaan.

Anoniem
29-04-2015

We zijn al vele jaren klant bij deze dealer, en nog steeds tot volle tevredenheid !!

Anoniem
29-04-2015

vriendelijke behandeling en goede service

mw. E. Teusink (Nijverdal)
09-04-2015

Vriendelijk, behulpzaam, keurige uitstraling, altijd antwoord op mn vragen.

Anoniem
01-04-2015

IK vind een 8 een zeer goed cijfer. Normaal zal ik iets of iemand eigenlijk nooit een hoger cijfer geven

Anoniem
01-04-2015

Correct, vriendelijk en zakelijk contact bij receptie.Uitvoering en aflevering precies volgens afspraak.

F.Nijland (Nijverdal)
30-03-2015

Volmaakt is een 10 gezien er niemand volmaakt is heb ik een 8 gegeven als ik weer voor een Toyota kies bij mijn volgende auto zal ik hem in Nijverdal halen. vriendelijke groeten, Richard van der kolk

richard van der kolk (meppel)
25-03-2015

Wordt meegedacht, alle reparaties kloppen altijd precies, kom al zeker 30 jaar bij dit bedrijf, nog nooit een klacht gehad en dat wil tegenwoordig wat zeggen, vriendelijke sfeer

G. Tromp (Nijverdal)
25-03-2015

Snelle service, duidelijke uitleg.

Mw Douma (Nijverdal)
18-03-2015

Het eerste wat mij verteld werd dat het een kostbare reparatie zou worden dus ik was voorbereid. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en op zeer korte termijn. Bravo!

Mevr. W. Boonen-van de Bunt (Nijverdal)
18-03-2015

je word netjes ontvangen goed en vriendelijk personeel en moet je even wachten word. u gelijk koffie aangeboden

Dinant Strokap (nijverdal)
16-03-2015

Zeer klantvriendelijk,degelijk, betrouwbaar, met overleg!

Henk van der Wilk (Notter)
04-03-2015

Deze Toyota dealer heeft uitstraling Het is een genot om hier heen te gaan.

N.E.I. Wessels (wierden)
19-02-2015

Omdat het er perfect is!

GH schulenburg (Nijverdal)
18-02-2015

de jaren heen vertouwd

Dhr.FJ. Staman (Rijssen)
18-02-2015

goede, betrouwbare en klantvriendelijkheid service

Anoniem
11-02-2015

Werkzaamheden aan de auto altijd naar tevredenheid goed uitgevoerd.

Anoniem
11-02-2015

Je wordt er prettig geholpen, men is altijd correct, vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
11-02-2015

Telefonisch goed en snel bereikbaar, afspraak wordt vlot gemaakt, welkom met koffie en een krant en een huurauto direct voorhanden. Wij zijn erg tevreden over onze dealer.

Roel Hartlief (Raalte)
04-02-2015

onderhandelen over de inruil prijs

Anoniem
29-01-2015

Men is overal duidelijk in.Hij moest in dit geval apk gekeurd worden.Ik werd keurig op tijd gebeld,wat ook wel logisch is, maar toch.

Jan Wijnberg (Nijverdal)
27-01-2015

Goede sfeer

Anoniem
21-01-2015

gewoon en goed. Deskundig.

Anoniem
30-12-2014

Ik ben fantastisch geholpen netjes en beleeft en de afspraken zijn goed nagekomen geweldig allemaal

D kleinjan (Nijverdal)
24-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.