9,2
364 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254 (1).jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal B.V.

Al meer dan 75 jaar helemaal thuis in de autobranche, waarvan ruim 40 jaar als Toyota-dealer. Die ervaring krijgt u er als klant van Autobedrijf Konijnenbelt gewoon bij. Of u nu kiest voor een nieuwe Toyota of een occasion. Konijnenbelt heeft een naam te verliezen. En daar kunt u alleen maar beter van worden.

De geschiedenis van succes

Gerrit-Jan Konijnenbelt richtte in 1936 een autobedrijf op en driekwart eeuw later stuurt na zoon Johan de derde generatie inmiddels de organisatie aan. Gert-Jan Konijnenbelt is samen met zijn vrouw Jeannet de drijvende kracht achter de onderneming die moderne techniek koppelt aan een typische no nonsens aanpak. Twents gemoedelijk, absoluut betrouwbaar en altijd met de klant voor ogen. Daar kunt u Toyota Konijnenbelt op aanspreken. Niet voor niets duurt het succes onverminderd door. Always a better way.

bc10ffc14b0b47278341a501a4b95592jpg.jpg
Altijd de nieuwste modellen

In onze riante en sfeervolle showroom staat altijd de Toyota die u zoekt. Kijkt u eens op uw gemak rond, snuffel aan het interieur, geniet van een goede kop koffie en laat u vrijblijvend informeren door onze verkoopadviseurs.

599692b3f0f548f49ab3887b700e4468jpg.jpg
De beste service voor u en uw auto

Onze ‘jongens’ zijn behalve gekwalificeerd monteur stuk voor stuk ook echte autoliefhebber. Zij werken dan ook met plezier aan uw auto, en zorgen ervoor dat u altijd veilig op weg bent. Uiteraard worden ze continu bijgeschoold in de nieuwste technieken die Toyota ontwikkelt, met name op het gebied van comfortabel en duurzaam autorijden. Wilt u tijdens een reguliere onderhoudsbeurt of een spoedreparatie even wachten, dan is er altijd koffie. Maar heeft u dringende bezigheden, dan zorgen we uiteraard voor vervangend vervoer.

Bekijk onze service.

Professioneel schadeherstel

Ook in het geval van schade kunnen wij uw auto vakkundig repareren. Ons eigen Focwa schade-herstelbedrijf heeft duidelijke afspraken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Alle mogelijke materialen, precies de juiste vakkennis en een paar gouden handjes, daarmee maken we uw auto weer als nieuw. Uiteraard blijft na reparatie de fabrieksgarantie van uw Toyota gehandhaafd.

d6267f43282a43b28f1da7a21f2867deJPG.JPG
24-7 Tankstation

Bij ons onbemande tankstation kunt u terecht voor zowel Euro 95 als Diesel. De prijzen zijn zeer concurrerend. U kunt via de geplaatste zuil afrekenen met uw bank- of giropas.

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief