9,2
360 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

360 beoordelingen

Filter

Klantvriendelijk, duidelijk en netjes geregeld.

Mevr. A. Kloppenburg (Nijverdal.)
20-04-2016

Ik word hier altijd vriendelijk en ontspannen ontvangen. Een goede leenauto is geen probleem en moet je wachten, dan is de ruimte gezellig en kan je ook zomaar tegen een aangenaam kletspraatje aanlopen. De koffie kan beter, dat wel! Hun service is goed, want de auto doet het altijd prima.

Hans Derks (Almelo)
14-04-2016

Deskundig personeel, vriendelijk en meedenkend. Gezellige wachthoek.

Anoniem
14-04-2016

Klantvriendelijkheid, service en goed onderhoud.

Anoniem
13-04-2016

Vertrouwd en vakbekwaam!

Jap Blok (Rijssen)
13-04-2016

Erg fijne dealer. Prettige ontvangst. Geeft goed advies. Uitvoering van werkzaamheden is gewoon goed!

Anoniem
13-04-2016

Top-dealer, fijne medewerkers, goede service, duidelijk, eerlijk en betrouwbaar!

Dinja Konijnenbelt (Nijverdal)
06-04-2016

De dealer voldoet aan de verwachting die ik van een garage heb

A C Huizenga (Wierden)
30-03-2016

Communicatie is goed. Geen verrassingen. Deze dealer is zoals je van Toyota verwacht.

J. Lammers (Nijverdal)
24-03-2016

Ik ben zeer te spreken over de wijze van behandeling en klantvriendelijkheid

Anoniem
16-03-2016

Al vanaf 1972 is dit mijn dealer. Tot volle tevredenheid van mij en mijn echtgenote. Altijd correct, vriendelijk, netjes. Altijd Toyota gereden en nooit problemen gehad. Ook prima hulpverlening bij schade etc. Je belt en ze staan voor je klaar. En ook belangrijk: De warme chocolademelk tijdens het wachten. Heerlijk!

Ed van Weerden (Wierden)
11-03-2016

Gewoon goed , zonder poespas

Anoniem
09-03-2016

de auto gebracht leen fiets gekregen prima goed

dhr h holsappel (wierden)
02-03-2016

Omdat ik zeer tevreden ben over de dealer en nooit voor verrassingen kom te staan.

Anoniem
02-03-2016

Beurt goed en ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

Anoniem
24-02-2016

DOOR KENNIS VAN ZAKEN EN HET VAKMANSCHAP.

JAN VAN DE WETERING (ALMELO)
24-02-2016

Goed service. persoonlijk contact. Zeer betrokken en ondersteunend.

Anoniem
15-02-2016

Op alle niveaus prettig

Anoniem
04-02-2016

goede service, betrouwbaar, klantvriendelijk

Gerrit Smeijers (Wierden)
03-02-2016

vriendelijke, meedenkende en adviserende dealer

Hanneke Nijland (Hellendoorn)
03-02-2016

ze zijn altijd goed in uit leg en de reparatie is altijd goed uit gevoerd ,de auto word ook netjes afgeleverd

h teesselink (nijverdal)
28-01-2016

Goede service.

Harrie Marsman (Nijverdal)
27-01-2016

De service en klantvriendelijkheid zijn bij dit bedrijf uitstekend. Er wordt niets te wensen over gelaten. Dit is de derde auto die de dealer aan mij heeft geleverd en zeker niet de laatste!

Gerjan Timmerman (Waddinxveen)
25-01-2016

zeer goede service.

Anoniem
13-01-2016

geen problemen ooit gehad

Dhr.Andries de Vries (Nijverdal)
06-01-2016

Betrouwbaar vakmanschap

Gj Klein Leetink (Rijssen)
30-12-2015

Ze zijn erg goed betrouwbaar ,en kl vriendelijk

Gh schulenburg (Nijverdal)
02-12-2015

dik verdiend een 10

joop middelkamp (nijverdal)
02-12-2015

goed en eerlijk bedrijf en personeel deskundig en vriendelijk

Geert Warring (Nijverdal)
25-11-2015

De dealer levert betrouwbare en goede service.

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
25-11-2015