9,2
335 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

335 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima garage en erg betrouwbaar.

R. Willems (Nijverdal)
26-11-2020

Garage zonder poespas.

H.M.Spoelstra
16-11-2020

Na bijna 50 jaar klant bij Konijnenbelt te zijn, hoefde ik niet een keer terug voor een garagefout. Dat schept het nodige vertrouwen en een band. Coulant wordt hier groot geschreven. Het automerk Toyota spreekt ook voor zich.

E. van Weerden (Wierden)
02-11-2020

Klantvriendelijk en prima overleg en prima werkkwaliteit . Constant goed Zeer tevreden.

H Tuller (Nijverdal)
29-10-2020

Al jaren kom ik graag bij Konijnenbelt. Als men vraagt waarom, omdat ik graag goed geholpen word en dan maakt de afstand echt niet uit.Er word gezocht naar een passende oplossing wanneer men dit in eigenbeheer kan en mag uitvoeren. Als Toyota prettige en betaalbare auto's blijft maken kan ik mijn bezoek aan Konijnenbelt in de toekomst voortzetten.

Dhr R van der Kolk (Drenthe)
29-10-2020

De medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij, accuraat en deskundig. Als ik moet wachten krijg ik heerlijke koffie. Duurt het onderhoud wat lang dan word ik thuisgebracht en weer opgehaald.

mevrouw H. Hofman (Rijssen)
22-10-2020

Je wordt op een correcte manier geholpen, staan je altijd te woord en je wordt op een prettige manier ontvangen. Je voelt niet dat er gelijk wat gekocht moet worden als je een keer gewoon komt kijken. Als je tussendoor met kleine problemen een keer langs komt is men altijd behulpzaam. De monteurs laten ook blijken dat ze jou kennen als klant dat is wel prettig.

Jan Greevink (Nijverdal)
25-09-2020

Ik ben tevreden over hoe men met mij omgaat. Niet opdringerig, erg communicatief. Nooit een verrassing wat de kosten zijn. Zo hoort een autobedrijf te functioneren.

Herman Kippers (Markelo)
21-09-2020

Al meer dan 30 jaar klant,en altijd tot volle tevredenheid !!

Tonny Lucassen (Nijverdal)
14-09-2020

Vriendelijk ontvangst aan de receptie door terzake kundige en ervaren medewerker. Hoorde een bepaald geluid aan de RAV 4 en de monteur heeft samen met mij een proefrit gemaakt en heeft een diagnose gesteld. Na de reparatie weer een proefrit met de betreffende monteur gemaakt en samen vastgesteld dat het probleem opgelost was. Bij het brengen van de auto voor de reparatie werd vervangend vervoer aangeboden. De auto was op de afgesproken tijd gerepareerd. Prijs kwam overeen met het opgegeven bedrag.

F.Nijland (Nijverdal)
27-08-2020

Ben dik tevreden met deze garage.

M Nijman (Hellendoorn)
20-08-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed met je mee denkt.

Jolanda Hartgers (Nijverdal )
06-08-2020

Deze garage is betrouwbaar en goed, heeft professionele monteurs en is zeer klantvriendelijk!

Franca H.M. van der Heyden van Doornenburg-v. Ooij (Heino)
03-08-2020

Netjes gedaan.

anja
31-07-2020

Goed bereikbaar telefonisch, vriendelijk, kundig, rustige uitstraling, snelle service.

R.v.Putten (Holten)
31-07-2020

Een vakkundig adres, zeer prettige behandeling. Een gezellige showroom.

Fam. R. van Rongen (Oldenzaal)
29-06-2020

Tevreden en correct behandeld volgens afspraak. Koffie gehad en een persoonlijk gesprek.

Jan Kers (Holten)
12-06-2020

Prima ontvangst, goede afhandeling.

Roelandt van der Worp (Amsterdam)
28-05-2020

Altijd goede ontvangst, gaan gelijk kijken naar het probleem. Kleine dingen worden gelijk verholpen, voor andere een afspraak op korte termijn.

Dhr. H Bosch (Nijverdal)
28-05-2020

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en fijne sfeer.

Emily Hoogeslag (Raalte)
28-05-2020

Correct geholpen.

Kolthof (Nijverdal)
18-05-2020

Betrouwbaar, nuchter, eerlijk en servicegericht.

Dinja Konijnenbelt-Roelofs (Delden)
14-05-2020

Eigenaar en ook zijn vrouw kennen kun klanten persoonlijk en leven in moeilijke tijden met hen mee.

gerrit van der kolk (nijverdal)
29-04-2020

Garage die niet moeilijk doet.

H.M.Spoelstra
24-04-2020

Goede kwaliteit en service; nooit 'gedoe' in welke vorm dan ook. Prettige communicatie (zakelijk en vriendelijk).

Hans Zwanenburg
20-04-2020

Fanatiek team, zit er bovenop en is klantvriendelijk.

Albert Voortman (Rijssen )
17-04-2020

Ik heb elders een Toyota gekocht maar ben terug gegaan naar Konijnenbelt voor de service. Ik voel me daar welkom.

AQ C Huizenga (Wierden)
26-03-2020

Alles is volgens afspraak verlopen.

j te wierik (raalte)
19-03-2020

Alles is er prima.

pinkert a. (holten)
16-03-2020

Al tientallen jaren klant bij dit familiebedrijf met betrokken deskundige monteurs die altijd met je meedenken. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top.

Jan Bouwhuis (NIJVERDAL )
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.