9,2
360 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

360 beoordelingen

Filter

Betrouwbaarheid en service op 1 Als ervaringsdeskundige stel ik dat de grote pluspunten van het Team Konijnbelt de altijd goede service en betrouwbaarheid is.

R. Venema
02-06-2022

Goede service, klant vriendelijk Fijne garage waar de klant nog koning is.

H.J. W
21-04-2022

uitstekende service zeer klantvriendelijk vanaf de aankoop van de 1ste t/m 3de auto zeer goede service en zeer klantvriendlijk eigenaren en personeel

K. S
21-04-2022

Goede service.

Johan ten berge (Nijverdal )
24-06-2021

Garage met personeel zonder poespas!

H.M.Spoelstra
11-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam.

H van der Linde
21-05-2021

Wij zijn er al jaren klant, worden goed geholpen, de sfeer is goed. We zijn zeer tevreden.

Fam Zandvoort (Rijssen)
14-05-2021

Zeer tevreden.

Benni Hukker (Tubbergen)
12-05-2021

Zeer correct, eerlijk, fatsoenlijk, betrouwbaar.

Mevr. Gort
11-05-2021

Betrouwbaar, overzichtelijk.

anja wulfert (nijverdal)
28-04-2021

Zijn bijzonder eerlijk naar de klant, komen alle afspraken na, hebben altijd tijd voor vragen en een zeer goede uitleg.

Dhr. H Bosch (Nijverdal)
21-04-2021

Staan altijd klaar en en verstrekken de informatie die je wenst.

jan van de wetering (Almelo)
25-03-2021

Een fijn garagebedrijf waar je indien nodig graag naar toe gaat.

hjjuurlink (Nijverdal )
24-03-2021

Hele vriendelijke mensen. Je bent er welkom. Goede service, even tussendoor iets doen wordt niet in rekening gebracht. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik voor iets terug moest na een beurt of andere handeling en mijn auto is altijd tiptop in orde.

Hans Derks (Almelo)
24-03-2021

Altijd goede service en tijd voor een praatje.

D. Nijen Twilhaar (Hellendoorn)
24-03-2021

Ik word vroegtijdig op de hoogte gehouden wanneer er beurten of APK beurten aan de orde zijn. Ik word al jarenlang zeer correct behandeld en de koffie staat altijd klaar. Grote pluim voor personeel van garage Konijnenbelt.

Tonny van Gaal (Nijverdal)
18-03-2021

50 jaar ervaring.

J.T. Smit (Almelo)
11-02-2021

Een kundige, uiterst betrouwbare én vriendelijke garage. Daarom zijn wij al ruim 30 jaar klant, terwijl we ruim 25 km verder wonen.

Fam.v/d Heyden
01-02-2021

Prima onderhoud en service.

Preuter-Braakman H
29-01-2021

Alles gaat er naar wens.

G.F.Schuurman (Hellendoorn)
25-01-2021

Autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal is nog steeds een volledige Toyota garage waar mijn GT86 volgens Toyota garantie-voorschriften onderhoud krijgt.

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
04-01-2021

Goede service.

Dhr. Marsman (Nijverdal )
04-01-2021

Helemaal niets op aan te merken, ben erg tevreden.

Henny Heetkamp (Nijverdal )
16-12-2020

Aardige mensen die altijd voor je klaarstaan.

Mevr k.sapulette
10-12-2020

Correct. Fijn personeel, de baas is ook altijd aardig. Je kan er altijd direct terecht.

J kok (Nijverdal )
10-12-2020

Prima garage en erg betrouwbaar.

R. Willems (Nijverdal)
26-11-2020

Garage zonder poespas.

H.M.Spoelstra
16-11-2020

Na bijna 50 jaar klant bij Konijnenbelt te zijn, hoefde ik niet een keer terug voor een garagefout. Dat schept het nodige vertrouwen en een band. Coulant wordt hier groot geschreven. Het automerk Toyota spreekt ook voor zich.

E. van Weerden (Wierden)
02-11-2020

Klantvriendelijk en prima overleg en prima werkkwaliteit . Constant goed Zeer tevreden.

H Tuller (Nijverdal)
29-10-2020

Al jaren kom ik graag bij Konijnenbelt. Als men vraagt waarom, omdat ik graag goed geholpen word en dan maakt de afstand echt niet uit.Er word gezocht naar een passende oplossing wanneer men dit in eigenbeheer kan en mag uitvoeren. Als Toyota prettige en betaalbare auto's blijft maken kan ik mijn bezoek aan Konijnenbelt in de toekomst voortzetten.

Dhr R van der Kolk (Drenthe)
29-10-2020