9,2
320 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

320 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een vakkundig adres, zeer prettige behandeling. Een gezellige showroom.

Fam. R. van Rongen (Oldenzaal)
29-06-2020

Tevreden en correct behandeld volgens afspraak. Koffie gehad en een persoonlijk gesprek.

Jan Kers (Holten)
12-06-2020

Prima ontvangst, goede afhandeling.

Roelandt van der Worp (Amsterdam)
28-05-2020

Altijd goede ontvangst, gaan gelijk kijken naar het probleem. Kleine dingen worden gelijk verholpen, voor andere een afspraak op korte termijn.

Dhr. H Bosch (Nijverdal)
28-05-2020

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en fijne sfeer.

Emily Hoogeslag (Raalte)
28-05-2020

Correct geholpen.

Kolthof (Nijverdal)
18-05-2020

Betrouwbaar, nuchter, eerlijk en servicegericht.

Dinja Konijnenbelt-Roelofs (Delden)
14-05-2020

Eigenaar en ook zijn vrouw kennen kun klanten persoonlijk en leven in moeilijke tijden met hen mee.

gerrit van der kolk (nijverdal)
29-04-2020

Garage die niet moeilijk doet.

H.M.Spoelstra
24-04-2020

Goede kwaliteit en service; nooit 'gedoe' in welke vorm dan ook. Prettige communicatie (zakelijk en vriendelijk).

Hans Zwanenburg
20-04-2020

Fanatiek team, zit er bovenop en is klantvriendelijk.

Albert Voortman (Rijssen )
17-04-2020

Ik heb elders een Toyota gekocht maar ben terug gegaan naar Konijnenbelt voor de service. Ik voel me daar welkom.

AQ C Huizenga (Wierden)
26-03-2020

Alles is volgens afspraak verlopen.

j te wierik (raalte)
19-03-2020

Alles is er prima.

pinkert a. (holten)
16-03-2020

Al tientallen jaren klant bij dit familiebedrijf met betrokken deskundige monteurs die altijd met je meedenken. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top.

Jan Bouwhuis (NIJVERDAL )
13-03-2020

servies en afspraken goed nagekomen

j te wierik (raalte)
21-02-2020

Gewoon betrouwbaar, attent, vriendelijk, oog voor details en altijd volledig tevreden over de onderhoudsbeurten en noodzakelijke reparaties.

Herman Jonker (Wierden)
19-02-2020

Word er altijd prettig geholpen . Zijn aardige mensen. Ze geven mij het gevoel blij met ons te zijn. Er is tijd en aandacht en koffie.

J kok
19-02-2020

altijd goed ontvangen, geen poespas en tot nu toe altijd weer met een betrouwbare auto naar huis.

Dhr. M Markvoort
07-02-2020

Al decennia lang kennen wij deze garage als zeer betrouwbaar, kundig, excellente service en uiterst vriendelijke directie en personeel.

Familie v/d Heyden (Heino)
05-02-2020

Het bedrijf is betrouwbaar. Doet wat is overeengekomen. In een hele fijne sfeer. Kortom een echte aanrader.

Nijhuis, M (Raalte)
08-01-2020

Autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal is een echt familiebedrijf met eerlijke mensen waar ik altijd weet waar ik aan toe ben.

Dhr. van Ingen
02-01-2020

prima bedrijf, goede service en vriendelijk en vakkundig personeel. Nooit geen problemen gehad.

A. Lucassen (Nijverdal)
11-12-2019

Zeer vriendelijke mensen en alles klopt altijd, dus heel betrouwbaar!

Hans Derks (Almelo)
06-12-2019

PRIMA

J.H.Altena (Nijverdal)
22-11-2019

Het is een solide en betrouwbaar bedrijf!Er s veel kennis aanwezig.

Marijke Krol (Nijverdal)
22-11-2019

Betrouwbaar, betrokken en flexibele service!

F. Bergsma (Nijverdal )
22-11-2019

Vakkundig, betrouwbaar, gemakkelijk benaderbaar.

JH Janssen (Almelo)
08-11-2019

Betrouwbare garage.

Anja (Nijverdal)
07-11-2019

Het team van Autobedrijf Konijnenbelt kan mij als klant uit Drenthe blijven ontvangen zo lang zij het team in een harmonie laten doen, waar zij goed in zijn, en zolang Toyota een goed product op de markt blijft brengen waar zij deel van uit mogen maken in de verkoop en nazorg. Het 1 kan nooit zonder het ander.

Richard van der Kolk (Drenthe)
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.