9,2
352 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

352 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer correct, eerlijk, fatsoenlijk, betrouwbaar.

Mevr. Gort
11-05-2021

Betrouwbaar, overzichtelijk.

anja wulfert (nijverdal)
28-04-2021

Zijn bijzonder eerlijk naar de klant, komen alle afspraken na, hebben altijd tijd voor vragen en een zeer goede uitleg.

Dhr. H Bosch (Nijverdal)
21-04-2021

Staan altijd klaar en en verstrekken de informatie die je wenst.

jan van de wetering (Almelo)
25-03-2021

Een fijn garagebedrijf waar je indien nodig graag naar toe gaat.

hjjuurlink (Nijverdal )
24-03-2021

Hele vriendelijke mensen. Je bent er welkom. Goede service, even tussendoor iets doen wordt niet in rekening gebracht. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik voor iets terug moest na een beurt of andere handeling en mijn auto is altijd tiptop in orde.

Hans Derks (Almelo)
24-03-2021

Altijd goede service en tijd voor een praatje.

D. Nijen Twilhaar (Hellendoorn)
24-03-2021

Ik word vroegtijdig op de hoogte gehouden wanneer er beurten of APK beurten aan de orde zijn. Ik word al jarenlang zeer correct behandeld en de koffie staat altijd klaar. Grote pluim voor personeel van garage Konijnenbelt.

Tonny van Gaal (Nijverdal)
18-03-2021

50 jaar ervaring.

J.T. Smit (Almelo)
11-02-2021

Een kundige, uiterst betrouwbare én vriendelijke garage. Daarom zijn wij al ruim 30 jaar klant, terwijl we ruim 25 km verder wonen.

Fam.v/d Heyden
01-02-2021

Prima onderhoud en service.

Preuter-Braakman H
29-01-2021

Alles gaat er naar wens.

G.F.Schuurman (Hellendoorn)
25-01-2021

Autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal is nog steeds een volledige Toyota garage waar mijn GT86 volgens Toyota garantie-voorschriften onderhoud krijgt.

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
04-01-2021

Goede service.

Dhr. Marsman (Nijverdal )
04-01-2021

Helemaal niets op aan te merken, ben erg tevreden.

Henny Heetkamp (Nijverdal )
16-12-2020

Aardige mensen die altijd voor je klaarstaan.

Mevr k.sapulette
10-12-2020

Correct. Fijn personeel, de baas is ook altijd aardig. Je kan er altijd direct terecht.

J kok (Nijverdal )
10-12-2020

Prima garage en erg betrouwbaar.

R. Willems (Nijverdal)
26-11-2020

Garage zonder poespas.

H.M.Spoelstra
16-11-2020

Na bijna 50 jaar klant bij Konijnenbelt te zijn, hoefde ik niet een keer terug voor een garagefout. Dat schept het nodige vertrouwen en een band. Coulant wordt hier groot geschreven. Het automerk Toyota spreekt ook voor zich.

E. van Weerden (Wierden)
02-11-2020

Klantvriendelijk en prima overleg en prima werkkwaliteit . Constant goed Zeer tevreden.

H Tuller (Nijverdal)
29-10-2020

Al jaren kom ik graag bij Konijnenbelt. Als men vraagt waarom, omdat ik graag goed geholpen word en dan maakt de afstand echt niet uit.Er word gezocht naar een passende oplossing wanneer men dit in eigenbeheer kan en mag uitvoeren. Als Toyota prettige en betaalbare auto's blijft maken kan ik mijn bezoek aan Konijnenbelt in de toekomst voortzetten.

Dhr R van der Kolk (Drenthe)
29-10-2020

De medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij, accuraat en deskundig. Als ik moet wachten krijg ik heerlijke koffie. Duurt het onderhoud wat lang dan word ik thuisgebracht en weer opgehaald.

mevrouw H. Hofman (Rijssen)
22-10-2020

Je wordt op een correcte manier geholpen, staan je altijd te woord en je wordt op een prettige manier ontvangen. Je voelt niet dat er gelijk wat gekocht moet worden als je een keer gewoon komt kijken. Als je tussendoor met kleine problemen een keer langs komt is men altijd behulpzaam. De monteurs laten ook blijken dat ze jou kennen als klant dat is wel prettig.

Jan Greevink (Nijverdal)
25-09-2020

Ik ben tevreden over hoe men met mij omgaat. Niet opdringerig, erg communicatief. Nooit een verrassing wat de kosten zijn. Zo hoort een autobedrijf te functioneren.

Herman Kippers (Markelo)
21-09-2020

Al meer dan 30 jaar klant,en altijd tot volle tevredenheid !!

Tonny Lucassen (Nijverdal)
14-09-2020

Vriendelijk ontvangst aan de receptie door terzake kundige en ervaren medewerker. Hoorde een bepaald geluid aan de RAV 4 en de monteur heeft samen met mij een proefrit gemaakt en heeft een diagnose gesteld. Na de reparatie weer een proefrit met de betreffende monteur gemaakt en samen vastgesteld dat het probleem opgelost was. Bij het brengen van de auto voor de reparatie werd vervangend vervoer aangeboden. De auto was op de afgesproken tijd gerepareerd. Prijs kwam overeen met het opgegeven bedrag.

F.Nijland (Nijverdal)
27-08-2020

Ben dik tevreden met deze garage.

M Nijman (Hellendoorn)
20-08-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed met je mee denkt.

Jolanda Hartgers (Nijverdal )
06-08-2020

Deze garage is betrouwbaar en goed, heeft professionele monteurs en is zeer klantvriendelijk!

Franca H.M. van der Heyden van Doornenburg-v. Ooij (Heino)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.