9,2
357 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

357 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik kom al jaren bij Toyota Konijnenbelt en word vakkundig geadviseerd, werkzaamheden worden vlot en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Christa Beuze (Nijverdal)
02-12-2014

Fantastische dealer. Goede uitleg en adviezen, fijne benadering door personeel!

Anoniem
02-12-2014

Omdat het een betrouwbare garage is....prima service ....altijd vriendelijk...altijd hulp als het nodig is ....gewoon een top garage !!

Anoniem
02-12-2014

hele geode service

Kleinjan (Wierden)
27-10-2014

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel. Men is altijd vriendelijk en bereid de werkzaamheden te bespreken. Over onverwachte werkzaamheden wordt steeds contact opgenomen en er wordt altijd naar de beste oplossing gezocht. Kortom: een verdiende 10!

Dhr. B.G. Bulten (Rijssen)
27-10-2014

het bedrijf kent ons al jaren als klant en weet al hoe met de auto is omgegaan

Anoniem
21-10-2014

Klantvriendelijkheid en service

Anoniem
21-10-2014

we worden prima behandeld,en zeer vriendelijk

jW Veneman (wierden)
16-10-2014

Gewoon goed en alles klopt conform de afspraak

Wim Tijhof (Rijssen)
15-10-2014

Vakkundig, betrouwbaar en behulpzaam

Anoniem
14-10-2014

Persoonlijke benadering alle tijd voor de klant Alles in overleg mogelijk vriendelijk en goede vakkenis

Dhr. J.Rolf (Nijverdal)
09-10-2014

Alles ging heel correct.

Henk van Halen
08-10-2014

super hoe ze met de klant omgaan

Anoniem
30-09-2014

met de overstap naar een seat=gezinsauto toch weer overgestapt naar een Toyota omdat die ons toch beter bevalt en ze bij Toyota konijnenbelt in nijverdal zeer vriendelijk zijn

Mannes nijland (Hellendoorn)
30-09-2014

Fijne garage met persoonlijke benadering en er werken top monteurs !!!

Fenna Plomp (Nijverdal)
30-09-2014

Klant vriendelijk, betrouwbaar en goede service.

Anoniem
25-09-2014

Niet klantvriendelijk genoeg, dit mag best wat beter.Wat de monteurs betreft deze zijn zeer goed. Aan de verkoop schort nogal wat, niet alert genoeg.

Anoniem
25-09-2014

goed

Anoniem
25-09-2014

Betrouwbaar en vriendelijk!!!

Jaap Blok (Rijssen)
23-09-2014

Goede service, ze overleggen duidelijk en op tijd de mogelijke extra kosten en je wordt er altijd correct geholpen.

Anoniem
23-09-2014

vriendelijk correct betrouwbaar

j.f.Dikkers (Nijverdal)
19-09-2014

Altijd correct behandeld

Anoniem
19-09-2014

Je voelt je daar geen nummer en de koffie staat altijd klaar. Twentse gastvrijheid.

Anoniem
11-09-2014

Correcte service en goede adviezen.

Anoniem
10-09-2014

Altijd corect

Anoniem
03-09-2014

Tevreden.

Anoniem
03-09-2014

Goed team en vriendelijk, we worden prima geholpen.

R. Oosterveld (Nijverdal)
28-08-2014

prima geregeld

Anoniem
26-08-2014

Nog steeds een normale dealer zonder alle poespas.

F. Th. Breuker (Rijssen)
26-08-2014

goede afspraak

Anoniem
26-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.