9,2
361 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

361 beoordelingen

Filter

Reeds 23 j klant,vriendelijk personeel en vakbekwame monteurs.

gjvdkolk (Nijverdal)
30-11-2017

Uitermate betrouwbare dealer; betrouwbaar; hulpvaardig; vriendelijk personeel; over reparaties of onderhoud heb ik persoonlijk nog nooit één klacht gehad. Ik vind het een top garage waar je weet waar als je klant aan toe bent.Zo hoort het. Top!!

Anoniem
29-11-2017

al vele jaren tevreden

Anoniem
23-11-2017

duidelijke website

Dhr Geert Warring (Nijverdal)
22-11-2017

afspraken kloppen, wordt mee gedacht met cliënt, kennen de cliënt en aardige mensen.

Anoniem
22-11-2017

Het zijn eerlijke mensen en ze zijn klantvriendelijk ingesteld.

Marijke (Nijverdal)
08-11-2017

na zoveel jaren goede service

G.Mijsters (Haarle)
01-11-2017

Prima service

Anoniem
01-11-2017

Vriendelijk, snel geholpen, schoon, kortom zo zou het overal moeten zijn.

Anoniem
26-10-2017

Vriendelijk en goede service

Anoniem
11-10-2017

Prima garage met goed en fijn personeel. Volledig betrouwbaar.

Fenna
27-09-2017

toyota dealer Konijnbelt is een betrouwbaar familie bedrijf waar ik mij zeer op mijn gemak voel. in de afgelopen 5 jaar heb ik geen enkele negatieve ervaring gehad. ze zijn altijd correct, vriendelijk en betrouwbaar voor mij geweest.

Anoniem
15-09-2017

Alles correct afgewerkt

G.F.Schuurman. (Hellendoorn.)
31-08-2017

De werknemers zijn uiterst vriendelijk en vakkundig, nooit geen klachten gehad over een beurt of reparatie.

Bert Witteveen (Wierden)
23-08-2017

correcte behandeling, klantvriendelijk,

Marian Gerritsen- Mondeel (Nijverdal)
23-08-2017

De perfecte dealer. Duidelijke prijsafspraken, snelle en kundige reparaties. Bijzonder vriendelijke en persoonlijke benadering van het team.

Bernd Twiest (Nijverdal)
09-08-2017

Prima garage met betrokken en vriendelijke medewerkers. Goede service en weet op een prettige manier mee te denken met de klant.

Feanrovi
31-07-2017

Prima klant afhandeling. Vakkundige monteurs. Vertrouwde topkwaliteit

Anoniem
26-07-2017

Toyota Konijnenbelt is een eerlijke dealer die je 100% vertrouwen kunt

Hans (Holten)
30-06-2017

Het is een fijne garage met aardige werknemers. Ze staan altijd voor je klaar voor een fatsoenlijke prijs

Erik Kamerling (ALmelo)
30-06-2017

Het onderhoud wordt grondig uitgevoerd, de medewerkers luisteren goed en denken met je mee.

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
26-06-2017

Prima garage, nooit problemen, hebben veel kennis van zaken.

Anoniem
22-06-2017

Goede service. Niks op aan te merken. Vriendelijk betrouwbaar en vakmanschap!

Anoniem
21-06-2017

Heel toegankelijk. Prettige en deskundige medewerkers.

Anoniem
21-06-2017

Dit heb ik al eerder genoemd.

mijn naam weten jullie wel (en het adres ook)
07-06-2017

duidelijke en eerlijke communicatie en geen bijkomende kosten

dhr markvoort
07-06-2017

zoals eerder vermeld, een betrouwbare garage , vakkundig personeel, vriendelijke behandeling. Komen de gemaakte afspraken altijd na. Nooit bij een andere garage of merk gekeken. Toyota en Konijnenbelt voor mij het ideale merk en adres.

J.Freie (Nijcerdal.)
31-05-2017

Correct,klantvriendelijk,afspraak is afspraak.fijne medewerkers en leiding

Sander Breukelman
17-05-2017

Snel geholpen, klant vriendelijk en goede service.

Jan S (Nijverdal)
17-05-2017

Alles prima geregeld, eerlijk advies en vooraf prijsopgave.

Anoniem
17-05-2017