9,2
330 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

330 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd vriendelijk eerlijk en correct !

A.Lucassen (Nijverdal)
26-04-2017

Professionals. Ook in de werkplaats. Niet onbelangrijk, dunkt me.

Anoniem
19-04-2017

Altijd prima te woord gestaan, goede uitleg over wat er aan de wagen is gebeurd, nooit onverwachtse tijduitloop.

Hans Derks (Almelo)
12-04-2017

Zeer goed betrouwbaar bedrijf

Johan Dood (Hellendoorn)
29-03-2017

Correcte behandeling, goede service, kosten bespreekbaar, ik voel me prettig bij deze Toyota garage

Dhr. A.M. van Gaal (Nijverdal)
23-03-2017

Goed zonder poespas.

H.M.Spoelstra (Nijverdal )
13-03-2017

Een zeer prettig bezoek aan deze garage met veel persoonlijke aandacht. Waren alle dealers maar zo.

T.Speelman (Wierden)
02-03-2017

Klantvriendelijk en goede service

Jochem IJmker (Holten)
22-02-2017

deze garage wil ik iedereen aanraden je word er zeer goed geholpen klantvriendelijk en hele goede monteurs

HHeetkamp (Nijverdal)
22-02-2017

Prima vaklui. Zeggen wat ze doe n en doen wat ze zegge n

Jan bouwhuis (nijverdal)
15-02-2017

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, de sfeer aldaar is heel goed. Een gezellige zithoek is er om te wachten en iets te drinken.

Rinie van Rongen (Oldenzaal)
05-12-2016

correcte behandeling duidelijke afspraak complimenten voor planner Hendrie

Anoniem
01-12-2016

Altijd vriendelijk en correct, goede service en de auto weer netjes.

A. Kloppenburg (Nijverdal)
18-11-2016

prettige garage, no nonsens, kennis van het product, goede prijs kwaliteit verhouding.

Nijenhuis (Nijverdal)
18-11-2016

Er is hier sprake van een bijzondere goede zaak, met uitnemend en hoffelijk personeel. Goed bereikbare zaak met aardige en aanspreekbare werkers in een warme ambiance.

Jaap Blok (Rijssen)
18-11-2016

Het cijfer 9 geeft mijn gevoel weer. Een prima klantgerichte en betrouwbare dealer!

Hans Derks (Almelo)
03-11-2016

Het vertrouwen waard. Deskundig, correct en komt de afspraken na.

Dhr. R. Venema (Vriezenveen)
12-10-2016

Klantvriendelijk, goede service, prijs kwaliteit verhouding erg goed

Pennings (Nijverdal )
28-09-2016

Positieve ervaring

Anoniem
29-06-2016

het is ook nog familie

Anoniem
29-06-2016

Netjes geholpen, afspraken werden goed nageleefd. Ik had het gevoel welkom te zijn. De wacht ruimte is aangenaam en comfortabel. Bij binnenkomst werd mij koffie aangeboden. Aardige mensen. Niets op aan te merken!

Dhr. H. van Aalderen (Zwolle)
15-06-2016

Altijd netjes en correct behandeld.

D. Marsman (Wierden)
15-06-2016

Ben reeds gedurende 40 jaar klant bij deze dealer en rijd altijd in een Toyota. Vertrouwd en zeer goed adres zowel voord werkplaats als voor de verkoop.

J.Freiƫ (Nijverdal)
09-06-2016

Altijd bereid een stapje extra te doen bij calamiteiten. eerlijk advies en klantvriendelijk.

A.F. Kraan (Nijverdal)
08-06-2016

Personeel heel vriendelijk, en je kunt er goed mee overleggen.

Egbert Nijland (Nijverdal)
01-06-2016

correct en betrouwbaar

Anoniem
01-06-2016

zo als ik al aangegeven is het heel jammer dat het dealerschap naar drent is gegaan is gewoon een prima en eerlijke dealer die ook de afgesproken prijs nakomt

gerrit reimink (nijverdal)
25-05-2016

Over de dealer in Nijverdal ben ik zeer tevreden . Fijn personeel en een goede afwikkeling van onderhoud en kopen van een auto.

Anoniem
17-05-2016

Klantvriendelijk, uitstekende service en daardoor al jaren een tevreden klant.

E. Kolkman (Nijverdal)
04-05-2016

Persoonlijke benadering,en de monteurs verstaan hun vak.

Gerrit van der Kolk (Nijverdal)
29-04-2016

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.