9,2
329 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

329 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede en eerlijke service, vriendelijke medewerkers en echte vakmensen! Ik denk dat het al genoeg zegt dat ik vanuit het westen naar Konijnenbelt kom voor onderhoud. De service van Konijnenbelt vind je namelijk niet zomaar ergens anders.

Ruben (Delft)
09-04-2019

Klantvriendelijk, betrouwbare eigenaar en personeel. Weten goed waar ze over praten.

hjjuurlink (Nijverdal)
09-04-2019

Geweldige vaklui met passie voor hun merk en hun klanten. Ben al tientallen jaren klant en super tevreden.

Jan Bouwhuis (Nijverdal)
09-04-2019

altijd vriendelijk, meedenkend; bekwaam personeel.

Wim Westenberg (Wierden)
09-04-2019

Hier krijg je als klant een goed gevoel, en een goed contact. Verder goede service en vakkennis.

S.Breukelman
20-02-2019

Prima garage

B.Preuter
13-02-2019

Het is een topgarage waar men oog heeft voor de klant tegen acceptabele prijzen.

H. Reuvekamp (Nijverdal)
13-02-2019

is betroubaar en goed

freddy nijland (nijverdal)
23-01-2019

Prima service. Indien er klachten zijn zijn, worden worden die uitstekend afgehandeld. Er wordt serieus aandacht aan besteed.Bovendien is het prettig om de dealer in je eigen woonplaats te hebben.

Ben Völkers (Nijverdal)
04-01-2019

Net zoals afgelopen jaren wordt het onderhoud volledig uitgevoerd en soms met net dat ene ding extra waar ikzelf niet aan gedacht had.

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
04-01-2019

Bij autobedrijf Konijnenbelt is het altijd plezierig binnen komen. De mensen achter de receptie zijn een en al aandacht. Ze hebben snel door wat er aan de hand is en komen dan tot een oplossing. Bovendien zijn alle medewerkers erg vriendelijk.

J.H.M.Dijkman (Nijverdal)
05-12-2018

Klantvriendelijk.Komen afspraken na.Kosten en extra werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met de klant.Ik ben een zeer tevreden toyota rijder

Y.van Tongeren
05-12-2018

Goede garage, prettige medewerkers.

Hannie de Knegt (Hellendoorn)
30-11-2018

Komen alle afspraken na altijd in overleg, de service is uitstekend er is altijd een oplossing voor een probleem.

Herman Bosch (Nijverdal)
23-11-2018

Autobedrijf Konijnenbelt een beter bedrijf in de auto wereld kan ik mij niet wensen.

Dhr van der Kolk (Drenthe)
14-11-2018

Fijne garage.

Anja Wulfert (Nijverdal)
09-11-2018

Wordt al jaren prettig geholpen. NB. Ik ben niet echt gehandicapt , maar heb nog steeds een aantal beperkingen door een mislukte nek operatie na een auto ongeval. Derhalve ga ik voor kleine handelingen die ik zelf helaas niet meer kan naar de garage. b.v. bandenspanning , ruiten vloeistof en ruitenwissers vervangen . Omdat ik maar korte afstanden kan lopen wordt ik altijd gehaald en-of gebracht.

J v an Overbeek (nvt)
09-11-2018

Goede service en volle aandacht voor de klant. Men denkt mee!

Gerard Dales (Nijverdal)
09-11-2018

Alles oke van afspraak, uitleg, tot eindafwerking zeer goed en zeer klantvriendelijk.

Johan Dood (Hellendoorn)
09-11-2018

GOEDE UITLEG DOOR HET PERSONEEL VAN DE WERKZAAMHEDEN ,ZE ZIJN ZEER VAKKUNDIG EN DE TIJDSTIPPEN ZIJN ALTIJD CORRECT.

GIRBE WILTS (Rijssen)
09-11-2018

Personeel is behulpzaam, denkt klantgericht mee en geeft persoonlijke aandacht. Prettige garage met goede service.

F. Bergsma (Nijverdal)
09-11-2018

Gewoon perfect.

Bernd (Nijverdal)
29-10-2018

Ze zijn erg vriendelijk ,en erg behulpzaam en attent .

Henk schulenburg ( Nijverdal )
29-10-2018

je wordt erg vriendelijk ontvangen en als er een mogelijkheid is wordt je ter plekke ook nog geholpen en dat is super.

mevr v braamhaar
18-10-2018

Dealer staat altijd paraat als er een mankement aan de auto is ontstaan.

Kroes (Nijverdal)
17-10-2018

Een goed, prettig, deskundig en betrouwbaar autobedrijf.

Jolande Brummelhuis (Nijverdal)
11-10-2018

De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel.

Dhr. Winter (Nijverdal )
05-10-2018

Prima bedrijf, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Wim Meijers (Nijverdal)
26-09-2018

Vriendelijke mensen.

K.F.Boxem (Enschede )
05-09-2018

Vriendelijke mensen eerlijk toegeven the point.

Jan ter Weele.
24-07-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.