9,2
318 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

318 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijk.Komen afspraken na.Kosten en extra werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met de klant.Ik ben een zeer tevreden toyota rijder

Y.van Tongeren
05-12-2018

Goede garage, prettige medewerkers.

Hannie de Knegt (Hellendoorn)
30-11-2018

Komen alle afspraken na altijd in overleg, de service is uitstekend er is altijd een oplossing voor een probleem.

Herman Bosch (Nijverdal)
23-11-2018

Autobedrijf Konijnenbelt een beter bedrijf in de auto wereld kan ik mij niet wensen.

Dhr van der Kolk (Drenthe)
14-11-2018

Fijne garage.

Anja Wulfert (Nijverdal)
09-11-2018

Wordt al jaren prettig geholpen. NB. Ik ben niet echt gehandicapt , maar heb nog steeds een aantal beperkingen door een mislukte nek operatie na een auto ongeval. Derhalve ga ik voor kleine handelingen die ik zelf helaas niet meer kan naar de garage. b.v. bandenspanning , ruiten vloeistof en ruitenwissers vervangen . Omdat ik maar korte afstanden kan lopen wordt ik altijd gehaald en-of gebracht.

J v an Overbeek (nvt)
09-11-2018

Goede service en volle aandacht voor de klant. Men denkt mee!

Gerard Dales (Nijverdal)
09-11-2018

Alles oke van afspraak, uitleg, tot eindafwerking zeer goed en zeer klantvriendelijk.

Johan Dood (Hellendoorn)
09-11-2018

GOEDE UITLEG DOOR HET PERSONEEL VAN DE WERKZAAMHEDEN ,ZE ZIJN ZEER VAKKUNDIG EN DE TIJDSTIPPEN ZIJN ALTIJD CORRECT.

GIRBE WILTS (Rijssen)
09-11-2018

Personeel is behulpzaam, denkt klantgericht mee en geeft persoonlijke aandacht. Prettige garage met goede service.

F. Bergsma (Nijverdal)
09-11-2018

Gewoon perfect.

Bernd (Nijverdal)
29-10-2018

Ze zijn erg vriendelijk ,en erg behulpzaam en attent .

Henk schulenburg ( Nijverdal )
29-10-2018

je wordt erg vriendelijk ontvangen en als er een mogelijkheid is wordt je ter plekke ook nog geholpen en dat is super.

mevr v braamhaar
18-10-2018

Dealer staat altijd paraat als er een mankement aan de auto is ontstaan.

Kroes (Nijverdal)
17-10-2018

Een goed, prettig, deskundig en betrouwbaar autobedrijf.

Jolande Brummelhuis (Nijverdal)
11-10-2018

De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel.

Dhr. Winter (Nijverdal )
05-10-2018

Prima bedrijf, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Wim Meijers (Nijverdal)
26-09-2018

Vriendelijke mensen.

K.F.Boxem (Enschede )
05-09-2018

Vriendelijke mensen eerlijk toegeven the point.

Jan ter Weele.
24-07-2018

Het bedrijf behandelt je vriendelijk en voert de reparaties en het onderhoud bekwaam uit. Niets dan lof!

Wim Westenberg (Wierden)
12-07-2018

Je wordt er altijd super vriendelijk en proffesioneel geholpen. Kom er al jaren en hoop dat dit zo blijft.

Dhr. Hartman
12-07-2018

Altijd behulpzaam bij deze dealer

H van Huizen (Almelo)
09-07-2018

Betrouwbare mensen. Vriendelijke benadering.

Toos Lambert (Nijverdal)
02-07-2018

Hier is een klant nog klant.

Rob Boezerooij (Rijssen)
28-06-2018

Vakmensen die met je mee denken en niet de hoofdprijs voor het onderhoud vragen.

F van Ingen
27-06-2018

Vak bekwaam betrouwbaar. Niet duur voor gewone mensen.

Gerrit (Rijssen)
27-06-2018

Doordat de service en de kennis van het personeel hoog is en de klant goed wordt opgevangen, krijgt Auto bedrijf Toyota Nijverdal van mij een negen

JAN VAN DE WETERING (ALMELO)
06-06-2018

Het team van Toyota autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal heeft meer dan eens getoond dat ik in alle vertrouwen zaken met hen kan doen. Bovendien zijn onze Toyota's bij het Team altijd in goede handen en worden telkens weer keurig aan mij overgedragen na onderhoud of anderszins. Het team is toegankelijk, meedenkend, vriendelijk en professioneel. Kortom ze zijn het vertrouwen waard.

Dhr. R. Venema
30-05-2018

ik vind het een goede garage maar erg duur

dinant,strokap (nijverdal)
24-05-2018

Goede service ,klantvriendelijk ga zo door!

Fam Zandvoort (Rijssen)
17-05-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.