9,2
318 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

318 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer goede service en heel vriendelijk personeel.

J. IJmker (Holten)
26-09-2019

Vriendelijke en deskundige medewerkers waar je op kunt rekenen.

Milo (Wierden)
26-09-2019

Goede en betrouwbare dealer, kom hier al meer dan 30 jaar.

Gert Leeftink (Nijverdal )
20-09-2019

Altijd goed geholpen als er al problemen waren. Want als je Toyota rijd heb je niet zo vaak problemen.

Jan Greevink (Nijverdal)
20-09-2019

Er is niet sprake van een echt zakelijke verhouding, maar meer van een zeer goede menselijke relatie en onderling vertrouwen.

A C Huizenga (Wierden)
20-09-2019

Sinds 1986 al klant bij deze dealer en rijder van Toyota.

Theo Breuker (Rijssen)
04-09-2019

Vriendelijk personeel, vakkundig,goede service,haal-breng service (ook buiten Nijverdal)Top garage!!!

Martin Woertman (Den Ham)
04-09-2019

alles volgens afspraak afgehandeld zelfs met koffie in de kantine

g h jansen (nijverdal)
21-08-2019

Zeer correct en vriendelijk geholpen volgende keer weer bij autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal

Alkozai (Beverwijk)
07-08-2019

Betrokken bij de klant. Goede kwalitatieve en snelle service. En ik heb al jaren lang, altijd een goed gevoel bij de prijs.

Hans Zwanenburg
07-08-2019

Betrouwbare garage en vriendelijk personeel.

H.Oosterlaar (Nijverdal)
04-07-2019

Snelle service, niet duur. Goed advies. Eerlijkheid. Op tijd klaar.

Rustam (Goor)
04-07-2019

Klantvriendelijk, vakkundig en absoluut betrouwbaar. De klant en zijn 'heilige koe' zijn hier nog Koning.

R. Venema (Twenterand)
07-06-2019

Klant vriendelijk, zeer service gericht en uiterst vak bekwaam.

Jan van Riemsdijk (Oldenzaal)
31-05-2019

Door de kennis en de klantvriendelijkheid

Jan van de wetering (Almelo)
08-05-2019

Wij hebben nooit geen klachten over dit bedrijf gehad. We worden altijd goed en netjes te woord gestaan, en de beurten en eventuele reparaties werden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd!

A.Lucassen (Nijverdal)
30-04-2019

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Persoonlijke benadering. Er wordt prima werk geleverd.

G. Alferink (Holten )
18-04-2019

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

J, IJmker (Holten)
10-04-2019

Prima service, uitstekende vakmensen en alle tijd en aandacht voor de klant. Gewoon zeer tevreden en niet voor niets al bijna 35 jaar klant bij deze garage. Een aanrader voor iedereen. Niet enkel deze uitstekende garage maar natuurlijk ook het product Toyota.

Herman Jonker (Wierden)
09-04-2019

Goede en eerlijke service, vriendelijke medewerkers en echte vakmensen! Ik denk dat het al genoeg zegt dat ik vanuit het westen naar Konijnenbelt kom voor onderhoud. De service van Konijnenbelt vind je namelijk niet zomaar ergens anders.

Ruben (Delft)
09-04-2019

Klantvriendelijk, betrouwbare eigenaar en personeel. Weten goed waar ze over praten.

hjjuurlink (Nijverdal)
09-04-2019

Geweldige vaklui met passie voor hun merk en hun klanten. Ben al tientallen jaren klant en super tevreden.

Jan Bouwhuis (Nijverdal)
09-04-2019

altijd vriendelijk, meedenkend; bekwaam personeel.

Wim Westenberg (Wierden)
09-04-2019

Hier krijg je als klant een goed gevoel, en een goed contact. Verder goede service en vakkennis.

S.Breukelman
20-02-2019

Prima garage

B.Preuter
13-02-2019

Het is een topgarage waar men oog heeft voor de klant tegen acceptabele prijzen.

H. Reuvekamp (Nijverdal)
13-02-2019

is betroubaar en goed

freddy nijland (nijverdal)
23-01-2019

Prima service. Indien er klachten zijn zijn, worden worden die uitstekend afgehandeld. Er wordt serieus aandacht aan besteed.Bovendien is het prettig om de dealer in je eigen woonplaats te hebben.

Ben Völkers (Nijverdal)
04-01-2019

Net zoals afgelopen jaren wordt het onderhoud volledig uitgevoerd en soms met net dat ene ding extra waar ikzelf niet aan gedacht had.

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
04-01-2019

Bij autobedrijf Konijnenbelt is het altijd plezierig binnen komen. De mensen achter de receptie zijn een en al aandacht. Ze hebben snel door wat er aan de hand is en komen dan tot een oplossing. Bovendien zijn alle medewerkers erg vriendelijk.

J.H.M.Dijkman (Nijverdal)
05-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.