9,2
329 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

329 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal is een echt familiebedrijf met eerlijke mensen waar ik altijd weet waar ik aan toe ben.

Dhr. van Ingen
02-01-2020

prima bedrijf, goede service en vriendelijk en vakkundig personeel. Nooit geen problemen gehad.

A. Lucassen (Nijverdal)
11-12-2019

Zeer vriendelijke mensen en alles klopt altijd, dus heel betrouwbaar!

Hans Derks (Almelo)
06-12-2019

PRIMA

J.H.Altena (Nijverdal)
22-11-2019

Het is een solide en betrouwbaar bedrijf!Er s veel kennis aanwezig.

Marijke Krol (Nijverdal)
22-11-2019

Betrouwbaar, betrokken en flexibele service!

F. Bergsma (Nijverdal )
22-11-2019

Vakkundig, betrouwbaar, gemakkelijk benaderbaar.

JH Janssen (Almelo)
08-11-2019

Betrouwbare garage.

Anja (Nijverdal)
07-11-2019

Het team van Autobedrijf Konijnenbelt kan mij als klant uit Drenthe blijven ontvangen zo lang zij het team in een harmonie laten doen, waar zij goed in zijn, en zolang Toyota een goed product op de markt blijft brengen waar zij deel van uit mogen maken in de verkoop en nazorg. Het 1 kan nooit zonder het ander.

Richard van der Kolk (Drenthe)
07-11-2019

Eerlijk, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, klantvriendelijk en nuchter

Herman Kippers (Markelo)
11-10-2019

De gegeven antwoorden spreken voor zich. Het is prima.

J.T.M. Oudelaar Schlepers (Nijverdal)
03-10-2019

Zeer goede service en heel vriendelijk personeel.

J. IJmker (Holten)
26-09-2019

Vriendelijke en deskundige medewerkers waar je op kunt rekenen.

Milo (Wierden)
26-09-2019

Goede en betrouwbare dealer, kom hier al meer dan 30 jaar.

Gert Leeftink (Nijverdal )
20-09-2019

Altijd goed geholpen als er al problemen waren. Want als je Toyota rijd heb je niet zo vaak problemen.

Jan Greevink (Nijverdal)
20-09-2019

Er is niet sprake van een echt zakelijke verhouding, maar meer van een zeer goede menselijke relatie en onderling vertrouwen.

A C Huizenga (Wierden)
20-09-2019

Sinds 1986 al klant bij deze dealer en rijder van Toyota.

Theo Breuker (Rijssen)
04-09-2019

Vriendelijk personeel, vakkundig,goede service,haal-breng service (ook buiten Nijverdal)Top garage!!!

Martin Woertman (Den Ham)
04-09-2019

alles volgens afspraak afgehandeld zelfs met koffie in de kantine

g h jansen (nijverdal)
21-08-2019

Zeer correct en vriendelijk geholpen volgende keer weer bij autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal

Alkozai (Beverwijk)
07-08-2019

Betrokken bij de klant. Goede kwalitatieve en snelle service. En ik heb al jaren lang, altijd een goed gevoel bij de prijs.

Hans Zwanenburg
07-08-2019

Betrouwbare garage en vriendelijk personeel.

H.Oosterlaar (Nijverdal)
04-07-2019

Snelle service, niet duur. Goed advies. Eerlijkheid. Op tijd klaar.

Rustam (Goor)
04-07-2019

Klantvriendelijk, vakkundig en absoluut betrouwbaar. De klant en zijn 'heilige koe' zijn hier nog Koning.

R. Venema (Twenterand)
07-06-2019

Klant vriendelijk, zeer service gericht en uiterst vak bekwaam.

Jan van Riemsdijk (Oldenzaal)
31-05-2019

Door de kennis en de klantvriendelijkheid

Jan van de wetering (Almelo)
08-05-2019

Wij hebben nooit geen klachten over dit bedrijf gehad. We worden altijd goed en netjes te woord gestaan, en de beurten en eventuele reparaties werden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd!

A.Lucassen (Nijverdal)
30-04-2019

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Persoonlijke benadering. Er wordt prima werk geleverd.

G. Alferink (Holten )
18-04-2019

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

J, IJmker (Holten)
10-04-2019

Prima service, uitstekende vakmensen en alle tijd en aandacht voor de klant. Gewoon zeer tevreden en niet voor niets al bijna 35 jaar klant bij deze garage. Een aanrader voor iedereen. Niet enkel deze uitstekende garage maar natuurlijk ook het product Toyota.

Herman Jonker (Wierden)
09-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.