9,2
352 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Konijnenbelt

9,2

352 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Netjes gedaan.

anja
31-07-2020

Goed bereikbaar telefonisch, vriendelijk, kundig, rustige uitstraling, snelle service.

R.v.Putten (Holten)
31-07-2020

Een vakkundig adres, zeer prettige behandeling. Een gezellige showroom.

Fam. R. van Rongen (Oldenzaal)
29-06-2020

Tevreden en correct behandeld volgens afspraak. Koffie gehad en een persoonlijk gesprek.

Jan Kers (Holten)
12-06-2020

Prima ontvangst, goede afhandeling.

Roelandt van der Worp (Amsterdam)
28-05-2020

Altijd goede ontvangst, gaan gelijk kijken naar het probleem. Kleine dingen worden gelijk verholpen, voor andere een afspraak op korte termijn.

Dhr. H Bosch (Nijverdal)
28-05-2020

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en fijne sfeer.

Emily Hoogeslag (Raalte)
28-05-2020

Correct geholpen.

Kolthof (Nijverdal)
18-05-2020

Betrouwbaar, nuchter, eerlijk en servicegericht.

Dinja Konijnenbelt-Roelofs (Delden)
14-05-2020

Eigenaar en ook zijn vrouw kennen kun klanten persoonlijk en leven in moeilijke tijden met hen mee.

gerrit van der kolk (nijverdal)
29-04-2020

Garage die niet moeilijk doet.

H.M.Spoelstra
24-04-2020

Goede kwaliteit en service; nooit 'gedoe' in welke vorm dan ook. Prettige communicatie (zakelijk en vriendelijk).

Hans Zwanenburg
20-04-2020

Fanatiek team, zit er bovenop en is klantvriendelijk.

Albert Voortman (Rijssen )
17-04-2020

Ik heb elders een Toyota gekocht maar ben terug gegaan naar Konijnenbelt voor de service. Ik voel me daar welkom.

AQ C Huizenga (Wierden)
26-03-2020

Alles is volgens afspraak verlopen.

j te wierik (raalte)
19-03-2020

Alles is er prima.

pinkert a. (holten)
16-03-2020

Al tientallen jaren klant bij dit familiebedrijf met betrokken deskundige monteurs die altijd met je meedenken. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top.

Jan Bouwhuis (NIJVERDAL )
13-03-2020

servies en afspraken goed nagekomen

j te wierik (raalte)
21-02-2020

Gewoon betrouwbaar, attent, vriendelijk, oog voor details en altijd volledig tevreden over de onderhoudsbeurten en noodzakelijke reparaties.

Herman Jonker (Wierden)
19-02-2020

Word er altijd prettig geholpen . Zijn aardige mensen. Ze geven mij het gevoel blij met ons te zijn. Er is tijd en aandacht en koffie.

J kok
19-02-2020

altijd goed ontvangen, geen poespas en tot nu toe altijd weer met een betrouwbare auto naar huis.

Dhr. M Markvoort
07-02-2020

Al decennia lang kennen wij deze garage als zeer betrouwbaar, kundig, excellente service en uiterst vriendelijke directie en personeel.

Familie v/d Heyden (Heino)
05-02-2020

Het bedrijf is betrouwbaar. Doet wat is overeengekomen. In een hele fijne sfeer. Kortom een echte aanrader.

Nijhuis, M (Raalte)
08-01-2020

Autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal is een echt familiebedrijf met eerlijke mensen waar ik altijd weet waar ik aan toe ben.

Dhr. van Ingen
02-01-2020

prima bedrijf, goede service en vriendelijk en vakkundig personeel. Nooit geen problemen gehad.

A. Lucassen (Nijverdal)
11-12-2019

Zeer vriendelijke mensen en alles klopt altijd, dus heel betrouwbaar!

Hans Derks (Almelo)
06-12-2019

PRIMA

J.H.Altena (Nijverdal)
22-11-2019

Het is een solide en betrouwbaar bedrijf!Er s veel kennis aanwezig.

Marijke Krol (Nijverdal)
22-11-2019

Betrouwbaar, betrokken en flexibele service!

F. Bergsma (Nijverdal )
22-11-2019

Vakkundig, betrouwbaar, gemakkelijk benaderbaar.

JH Janssen (Almelo)
08-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.