Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,1
261 commentaren van in totaal 262 beoordelingen
J.H.M.Dijkman (Nijverdal)
05/12/2018
10

Bij autobedrijf Konijnenbelt is het altijd plezierig binnen komen. De mensen achter de receptie zijn een en al aandacht. Ze hebben snel door wat er aan de hand is en komen dan tot een oplossing. Bovendien zijn alle medewerkers erg vriendelijk.

Y.van Tongeren
05/12/2018
9

Klantvriendelijk.Komen afspraken na.Kosten en extra werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met de klant.Ik ben een zeer tevreden toyota rijder

Hannie de Knegt (Hellendoorn)
30/11/2018
10

Goede garage, prettige medewerkers.

Herman Bosch (Nijverdal)
23/11/2018
10

Komen alle afspraken na altijd in overleg, de service is uitstekend er is altijd een oplossing voor een probleem.

Dhr van der Kolk (Drenthe)
14/11/2018
8

Autobedrijf Konijnenbelt een beter bedrijf in de auto wereld kan ik mij niet wensen.

Anja Wulfert (Nijverdal)
09/11/2018
10

Fijne garage.

F. Bergsma (Nijverdal)
09/11/2018
8

Personeel is behulpzaam, denkt klantgericht mee en geeft persoonlijke aandacht. Prettige garage met goede service.

Gerard Dales (Nijverdal)
09/11/2018
9

Goede service en volle aandacht voor de klant. Men denkt mee!

GIRBE WILTS (Rijssen)
09/11/2018
9

GOEDE UITLEG DOOR HET PERSONEEL VAN DE WERKZAAMHEDEN ,ZE ZIJN ZEER VAKKUNDIG EN DE TIJDSTIPPEN ZIJN ALTIJD CORRECT.

J v an Overbeek (nvt)
09/11/2018
9

Wordt al jaren prettig geholpen. NB. Ik ben niet echt gehandicapt , maar heb nog steeds een aantal beperkingen door een mislukte nek operatie na een auto ongeval. Derhalve ga ik voor kleine handelingen die ik zelf helaas niet meer kan naar de garage. b.v. bandenspanning , ruiten vloeistof en ruitenwissers vervangen . Omdat ik maar korte afstanden kan lopen wordt ik altijd gehaald en-of gebracht.

Johan Dood (Hellendoorn)
09/11/2018
10

Alles oke van afspraak, uitleg, tot eindafwerking zeer goed en zeer klantvriendelijk.

Bernd (Nijverdal)
29/10/2018
10

Gewoon perfect.

Henk schulenburg ( Nijverdal )
29/10/2018
8

Ze zijn erg vriendelijk ,en erg behulpzaam en attent .

mevr v braamhaar
18/10/2018
8

je wordt erg vriendelijk ontvangen en als er een mogelijkheid is wordt je ter plekke ook nog geholpen en dat is super.

Kroes (Nijverdal)
17/10/2018
8

Dealer staat altijd paraat als er een mankement aan de auto is ontstaan.

Jolande Brummelhuis (Nijverdal)
11/10/2018
10

Een goed, prettig, deskundig en betrouwbaar autobedrijf.

Dhr. Winter (Nijverdal )
05/10/2018
9

De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel.

Wim Meijers (Nijverdal)
26/09/2018
10

Prima bedrijf, betrouwbaar en klantvriendelijk.

K.F.Boxem (Enschede )
05/09/2018
10

Vriendelijke mensen.

Jan ter Weele.
24/07/2018
10

Vriendelijke mensen eerlijk toegeven the point.

Dhr. Hartman
12/07/2018
10

Je wordt er altijd super vriendelijk en proffesioneel geholpen. Kom er al jaren en hoop dat dit zo blijft.

Wim Westenberg (Wierden)
12/07/2018
9

Het bedrijf behandelt je vriendelijk en voert de reparaties en het onderhoud bekwaam uit. Niets dan lof!

H van Huizen (Almelo)
09/07/2018
9

Altijd behulpzaam bij deze dealer

Toos Lambert (Nijverdal)
02/07/2018
10

Betrouwbare mensen. Vriendelijke benadering.

Rob Boezerooij (Rijssen)
28/06/2018
9

Hier is een klant nog klant.

F van Ingen
27/06/2018
10

Vakmensen die met je mee denken en niet de hoofdprijs voor het onderhoud vragen.

Gerrit (Rijssen)
27/06/2018
9

Vak bekwaam betrouwbaar. Niet duur voor gewone mensen.

JAN VAN DE WETERING (ALMELO)
06/06/2018
9

Doordat de service en de kennis van het personeel hoog is en de klant goed wordt opgevangen, krijgt Auto bedrijf Toyota Nijverdal van mij een negen

Dhr. R. Venema
30/05/2018
10

Het team van Toyota autobedrijf Konijnenbelt Nijverdal heeft meer dan eens getoond dat ik in alle vertrouwen zaken met hen kan doen. Bovendien zijn onze Toyota's bij het Team altijd in goede handen en worden telkens weer keurig aan mij overgedragen na onderhoud of anderszins. Het team is toegankelijk, meedenkend, vriendelijk en professioneel. Kortom ze zijn het vertrouwen waard.

dinant,strokap (nijverdal)
24/05/2018
7

ik vind het een goede garage maar erg duur

Fam Zandvoort (Rijssen)
17/05/2018
10

Goede service ,klantvriendelijk ga zo door!

Jan S (Nijverdal)
16/05/2018
8

Goede service klantvriendelijk plus nette afhandeling van zaken.

G.F Schuurman (hellendoorn)
25/04/2018
10

ik ben zeer tevreden over konijnenbelt.

Bernd Twiest (Nijverdal)
18/04/2018
10

Een heel prettig en betrouwbaar bedrijf, ze denken mee en geven je goed advies.

Dhr. A.M. van Gaal (Nijverdal )
05/04/2018
9

Correcte behandeling Goede service

D. van Harten (Haaksbergen)
28/03/2018
10

Fijne Toyotadealer. Goede technische kennis: auto-onderhoud wordt perfect uitgevoerd, prijs was van te voren bekend. Onze Yaris is een probleemloze auto. Persoonlijke aandacht van de medewerkers.

Dhr S.Breukelman (Wierden)
28/03/2018
10

Prima service en zeer klantvriendelijk . Gewoon goed.

Erna
28/03/2018
10

Ze zijn gewoon goed, eerlijk en denken met je mee.

H van der Linde Konijnenbelt (Nijverdal )
22/03/2018
9

Omdat ik veel vertrouwen in het personeel heb en je er altyd prettig behandeld wordt.

j middelkamp
21/03/2018
10

ik vind het vakmensen en zeer vriendelijk in omgang

Jan Nahuis (Wierden)
15/02/2018
9

Zeer goed

Jan Kelder (Nijverdal)
14/02/2018
10

Ik rijdt nu ongeveer35 jaar Toyota en nog nooit bij een andere garage geweest.Prettige garage om naar toe te gaan met goede monteurs.

Anoniem
11/01/2018
10

Ze zijn erg vriendelijk, geïnteresseerd in de cliënt en voeren de reparaties naar tevredenheid uit. Dit kom je niet vaak meer tegen.

Dick Koper (Nijverdal)
27/12/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben

HALLINK (NIJVERDAL)
07/12/2017
8

DE GARAGE IS PRIMA,HET TNS NIPO IRRITANT,OMDAT ZE DOOR BLIJVEN VRAGEN NAAR HET BEKENDE ANTWOORD.

hgj ten berge (enter)
07/12/2017
10

prima autobedrijf met een goede kennis van zaken

Dhr. J.Dood (Hellendoorn)
06/12/2017
10

Op alle onderdelen goed bedrijf zeer klantvriendelijk.

Hr. J.j. Blok (Rijssen)
06/12/2017
10

Uitnemend personeel, zeer vakbekwaam en sympathiek. Heel goede en betrouwbare service en hartelijke omgang.

gjvdkolk (Nijverdal)
30/11/2017
10

Reeds 23 j klant,vriendelijk personeel en vakbekwame monteurs.

Anoniem
29/11/2017
10

Uitermate betrouwbare dealer; betrouwbaar; hulpvaardig; vriendelijk personeel; over reparaties of onderhoud heb ik persoonlijk nog nooit één klacht gehad. Ik vind het een top garage waar je weet waar als je klant aan toe bent.Zo hoort het. Top!!

Anoniem
23/11/2017
9

al vele jaren tevreden

Anoniem
22/11/2017
9

afspraken kloppen, wordt mee gedacht met cliënt, kennen de cliënt en aardige mensen.

Dhr Geert Warring (Nijverdal)
22/11/2017
10

duidelijke website

Marijke (Nijverdal)
08/11/2017
10

Het zijn eerlijke mensen en ze zijn klantvriendelijk ingesteld.

Anoniem
01/11/2017
10

Prima service

G.Mijsters (Haarle)
01/11/2017
8

na zoveel jaren goede service

Anoniem
26/10/2017
10

Vriendelijk, snel geholpen, schoon, kortom zo zou het overal moeten zijn.

Anoniem
11/10/2017
8

Vriendelijk en goede service

Fenna
27/09/2017
9

Prima garage met goed en fijn personeel. Volledig betrouwbaar.

Anoniem
15/09/2017
10

toyota dealer Konijnbelt is een betrouwbaar familie bedrijf waar ik mij zeer op mijn gemak voel. in de afgelopen 5 jaar heb ik geen enkele negatieve ervaring gehad. ze zijn altijd correct, vriendelijk en betrouwbaar voor mij geweest.

G.F.Schuurman. (Hellendoorn.)
31/08/2017
10

Alles correct afgewerkt

Bert Witteveen (Wierden)
23/08/2017
10

De werknemers zijn uiterst vriendelijk en vakkundig, nooit geen klachten gehad over een beurt of reparatie.

Marian Gerritsen- Mondeel (Nijverdal)
23/08/2017
10

correcte behandeling, klantvriendelijk,

Bernd Twiest (Nijverdal)
09/08/2017
10

De perfecte dealer. Duidelijke prijsafspraken, snelle en kundige reparaties. Bijzonder vriendelijke en persoonlijke benadering van het team.

Feanrovi
31/07/2017
8

Prima garage met betrokken en vriendelijke medewerkers. Goede service en weet op een prettige manier mee te denken met de klant.

Anoniem
26/07/2017
9

Prima klant afhandeling. Vakkundige monteurs. Vertrouwde topkwaliteit

Erik Kamerling (ALmelo)
30/06/2017
10

Het is een fijne garage met aardige werknemers. Ze staan altijd voor je klaar voor een fatsoenlijke prijs

Hans (Holten)
30/06/2017
9

Toyota Konijnenbelt is een eerlijke dealer die je 100% vertrouwen kunt

Hans (Holten)
30/06/2017
9

Toyota Konijnenbelt is een eerlijke dealer die je 100% vertrouwen kunt

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
26/06/2017
8

Het onderhoud wordt grondig uitgevoerd, de medewerkers luisteren goed en denken met je mee.

Anoniem
22/06/2017
9

Prima garage, nooit problemen, hebben veel kennis van zaken.

Anoniem
21/06/2017
10

Goede service. Niks op aan te merken. Vriendelijk betrouwbaar en vakmanschap!

Anoniem
21/06/2017
9

Heel toegankelijk. Prettige en deskundige medewerkers.

dhr markvoort
07/06/2017
9

duidelijke en eerlijke communicatie en geen bijkomende kosten

mijn naam weten jullie wel (en het adres ook)
07/06/2017
10

Dit heb ik al eerder genoemd.

J.Freie (Nijcerdal.)
31/05/2017
10

zoals eerder vermeld, een betrouwbare garage , vakkundig personeel, vriendelijke behandeling.
Komen de gemaakte afspraken altijd na.
Nooit bij een andere garage of merk gekeken. Toyota en Konijnenbelt voor mij het ideale merk en adres.

Anoniem
17/05/2017
9

Alles prima geregeld, eerlijk advies en vooraf prijsopgave.

Jan S (Nijverdal)
17/05/2017
9

Snel geholpen, klant vriendelijk en goede service.

J.J. Blok (Rijssen)
17/05/2017
9

Deskundig, voorkomend en accuraat.

Sander Breukelman
17/05/2017
10

Correct,klantvriendelijk,afspraak is afspraak.fijne medewerkers en leiding

A.Lucassen (Nijverdal)
26/04/2017
10

Altijd vriendelijk eerlijk en correct !

Anoniem
19/04/2017
9

Professionals. Ook in de werkplaats. Niet onbelangrijk, dunkt me.

Hans Derks (Almelo)
12/04/2017
10

Altijd prima te woord gestaan, goede uitleg over wat er aan de wagen is gebeurd, nooit onverwachtse tijduitloop.

Johan Dood (Hellendoorn)
29/03/2017
10

Zeer goed betrouwbaar bedrijf

Dhr. A.M. van Gaal (Nijverdal)
23/03/2017
10

Correcte behandeling, goede service, kosten bespreekbaar, ik voel me prettig bij deze Toyota garage

H.M.Spoelstra (Nijverdal )
13/03/2017
9

Goed zonder poespas.

T.Speelman (Wierden)
02/03/2017
9

Een zeer prettig bezoek aan deze garage met veel persoonlijke aandacht. Waren alle dealers maar zo.

HHeetkamp (Nijverdal)
22/02/2017
10

deze garage wil ik iedereen aanraden je word er zeer goed geholpen klantvriendelijk en hele goede monteurs

Jochem IJmker (Holten)
22/02/2017
8

Klantvriendelijk en goede service

Jan bouwhuis (nijverdal)
15/02/2017
10

Prima vaklui. Zeggen wat ze doe n en doen wat ze zegge n

Rinie van Rongen (Oldenzaal)
05/12/2016
10

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, de sfeer aldaar is heel goed. Een gezellige zithoek is er om te wachten en iets te drinken.

Anoniem
01/12/2016
9

correcte behandeling duidelijke afspraak complimenten voor planner Hendrie

A. Kloppenburg (Nijverdal)
18/11/2016
10

Altijd vriendelijk en correct, goede service en de auto weer netjes.

Jaap Blok (Rijssen)
18/11/2016
9

Er is hier sprake van een bijzondere goede zaak, met uitnemend en hoffelijk personeel.
Goed bereikbare zaak met aardige en aanspreekbare werkers in een warme ambiance.

Nijenhuis (Nijverdal)
18/11/2016
8

prettige garage, no nonsens, kennis van het product, goede prijs kwaliteit verhouding.

Hans Derks (Almelo)
03/11/2016
9

Het cijfer 9 geeft mijn gevoel weer. Een prima klantgerichte en betrouwbare dealer!

Dhr. R. Venema (Vriezenveen)
12/10/2016
10

Het vertrouwen waard. Deskundig, correct en komt de afspraken na.

Pennings (Nijverdal )
28/09/2016
9

Klantvriendelijk, goede service, prijs kwaliteit verhouding erg goed

Anoniem
29/06/2016
10

Positieve ervaring

Anoniem
29/06/2016
10

het is ook nog familie

D. Marsman (Wierden)
15/06/2016
9

Altijd netjes en correct behandeld.

Dhr. H. van Aalderen (Zwolle)
15/06/2016
9

Netjes geholpen, afspraken werden goed nageleefd. Ik had het gevoel welkom te zijn. De wacht ruimte is aangenaam en comfortabel. Bij binnenkomst werd mij koffie aangeboden. Aardige mensen. Niets op aan te merken!

J.Freië (Nijverdal)
09/06/2016
10

Ben reeds gedurende 40 jaar klant bij deze dealer en rijd altijd in een Toyota.
Vertrouwd en zeer goed adres zowel voord werkplaats als voor de verkoop.

A.F. Kraan (Nijverdal)
08/06/2016
9

Altijd bereid een stapje extra te doen bij calamiteiten. eerlijk advies en klantvriendelijk.

Anoniem
01/06/2016
9

correct en betrouwbaar

Egbert Nijland (Nijverdal)
01/06/2016
9

Personeel heel vriendelijk, en je kunt er goed mee overleggen.

gerrit reimink (nijverdal)
25/05/2016
10

zo als ik al aangegeven is het heel jammer dat het dealerschap naar drent is gegaan is gewoon een prima en eerlijke dealer die ook de afgesproken prijs nakomt

Anoniem
17/05/2016
9

Over de dealer in Nijverdal ben ik zeer tevreden . Fijn personeel en een goede afwikkeling van onderhoud en kopen van een auto.

E. Kolkman (Nijverdal)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk, uitstekende service en daardoor al jaren een tevreden klant.

Gerrit van der Kolk (Nijverdal)
29/04/2016
10

Persoonlijke benadering,en de monteurs verstaan hun vak.

Mevr. A. Kloppenburg (Nijverdal.)
20/04/2016
9

Klantvriendelijk, duidelijk en netjes geregeld.

Anoniem
14/04/2016
9

Deskundig personeel, vriendelijk en meedenkend. Gezellige wachthoek.

Hans Derks (Almelo)
14/04/2016
9

Ik word hier altijd vriendelijk en ontspannen ontvangen. Een goede leenauto is geen probleem en moet je wachten, dan is de ruimte gezellig en kan je ook zomaar tegen een aangenaam kletspraatje aanlopen. De koffie kan beter, dat wel! Hun service is goed, want de auto doet het altijd prima.

Anoniem
13/04/2016
9

Erg fijne dealer. Prettige ontvangst. Geeft goed advies. Uitvoering van werkzaamheden is gewoon goed!

Anoniem
13/04/2016
9

Klantvriendelijkheid, service en goed onderhoud.

Jap Blok (Rijssen)
13/04/2016
9

Vertrouwd en vakbekwaam!

Dinja Konijnenbelt (Nijverdal)
06/04/2016
10

Top-dealer, fijne medewerkers, goede service, duidelijk, eerlijk en betrouwbaar!

A C Huizenga (Wierden)
30/03/2016
8

De dealer voldoet aan de verwachting die ik van een garage heb

J. Lammers (Nijverdal)
24/03/2016
9

Communicatie is goed. Geen verrassingen. Deze dealer is zoals je van Toyota verwacht.

Anoniem
16/03/2016
8

Ik ben zeer te spreken over de wijze van behandeling en klantvriendelijkheid

Ed van Weerden (Wierden)
11/03/2016
10

Al vanaf 1972 is dit mijn dealer. Tot volle tevredenheid van mij en mijn echtgenote.
Altijd correct, vriendelijk, netjes. Altijd Toyota gereden en nooit problemen gehad. Ook prima hulpverlening bij schade etc. Je belt en ze staan voor je klaar.
En ook belangrijk: De warme chocolademelk tijdens het wachten. Heerlijk!

Anoniem
09/03/2016
9

Gewoon goed , zonder poespas

Anoniem
02/03/2016
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de dealer en nooit voor verrassingen kom te staan.

dhr h holsappel (wierden)
02/03/2016
9

de auto gebracht leen fiets gekregen prima goed

Anoniem
24/02/2016
9

Beurt goed en ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

JAN VAN DE WETERING (ALMELO)
24/02/2016
9

DOOR KENNIS VAN ZAKEN EN HET VAKMANSCHAP.

Anoniem
15/02/2016
10

Goed service. persoonlijk contact. Zeer betrokken en ondersteunend.

Anoniem
04/02/2016
8

Op alle niveaus prettig

Gerrit Smeijers (Wierden)
03/02/2016
8

goede service, betrouwbaar, klantvriendelijk

Hanneke Nijland (Hellendoorn)
03/02/2016
9

vriendelijke, meedenkende en adviserende dealer

h teesselink (nijverdal)
28/01/2016
10

ze zijn altijd goed in uit leg en de reparatie is altijd goed uit gevoerd ,de auto word ook netjes afgeleverd

Harrie Marsman (Nijverdal)
27/01/2016
9

Goede service.

Gerjan Timmerman (Waddinxveen)
25/01/2016
10

De service en klantvriendelijkheid zijn bij dit bedrijf uitstekend. Er wordt niets te wensen over gelaten. Dit is de derde auto die de dealer aan mij heeft geleverd en zeker niet de laatste!

Anoniem
13/01/2016
9

zeer goede service.

Dhr.Andries de Vries (Nijverdal)
06/01/2016
8

geen problemen ooit gehad

Gj Klein Leetink (Rijssen)
30/12/2015
9

Betrouwbaar vakmanschap

Gh schulenburg (Nijverdal)
02/12/2015
9

Ze zijn erg goed betrouwbaar ,en kl vriendelijk

joop middelkamp (nijverdal)
02/12/2015
10

dik verdiend een 10

Anoniem
25/11/2015
9

Bijzonder aardige mensen. Vriendelijk en zeer bekwaam. Goede uitstraling. Jammer dat de zaak geen nieuwe auto's verkoopt. Dat was voorheen wel het geval. Dat vind ik wel een gemis.

Geert Warring (Nijverdal)
25/11/2015
10

goed en eerlijk bedrijf en personeel deskundig en vriendelijk

Jan van der Cozijne (Nijverdal)
25/11/2015
8

De dealer levert betrouwbare en goede service.

Marijke Krol (Nijverdal)
05/11/2015
10

Mijn dealer is een top dealer waar de mensen vriendelijk en correct met de klant omgaan!

Dhr. L. Lowik (Hengelo)
04/11/2015
10

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Mevr. A Kloppenburg (Nijverdal)
28/10/2015
10

vriendelijk, goede service en klantgericht, nooit geen gezeur

Dhr. A.H. van der Wilk (Notter)
23/10/2015
9

Degelijk, betrouwbaar, met overleg.

Anoniem
22/10/2015
10

Op een hele vriendelijke manier uiterst vakkundig geholpen. Dat in combinatie met de hoge kwaliteit van het product maakt dit voor mij een winnaar!

Anoniem
21/10/2015
8

de dealer is ten allertijden behulpzaam als er problemen zijn met de auto

Dinant Strokap (nijverdal)
12/10/2015
8

omdat de klant altijd prettig word behandeld en alles gemaakt word volgens de afspraak zeer goede garage .

Theo Breuker (Rijssen)
07/10/2015
10

afspraak is afspraak, kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

henk lozeman (nijverdal)
17/09/2015
9

we worden fijn geholpen

Marian Gerritsen-Mondeel (Nijverdal)
11/09/2015
10

Vakbekwaam personeel, altijd vriendelijk

Anoniem
26/08/2015
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk en goede service.

Jan Kelder (Nijverdal)
24/08/2015
10

Heb samen met mijn 2 zonen 4 auto's in onderhoud bij dit bedrijf.
Verso, Corrola, Lexus en IQ.
Alle reparaties en onderhoud altijd prima en snel uitgevoerd.
Heb in 35 jaar alleen maar Toyota gered

Margriet Bolink- de leeuw (nijverdal)
27/07/2015
10

wat u vraagt wordt netje uitgevoerd

Dhr. D.Deventer (Nijverdal)
22/07/2015
9

Ik word altijd netjes behandeld bij deze dealer en wij zijn al meer dan 40 jaar klant.

R.J Palthe (Nijverdal)
22/07/2015
9

De mensen hebben veel kennis en je wordt op een zeer plezierige manier geholpen. Afspraken worden keurig nagekomen. De mensen kijken niet allen naar een mankement aan de auto maar kijken ook naar de oorzaak en men geeft goede uitleg. De mensen zijn betrokken en hebben echt het beste met je voor. Top.

Anoniem
15/07/2015
8

zeer prettig en correct behandeld

Anoniem
15/07/2015
10

Heel goede service. Nooit iets teveel. Kunnen wanneer er een klacht is met de auto deze goed interpreteren

G.Olthof. (Bergentheim.)
15/07/2015
8

ik vind dit een goed cijfer voor een goede behandeling.

Anoniem
08/07/2015
9

Goede dealer. Vriendelijke mensen. Erg behulpzaam en doen zeker niet moeilijk. Goed op de hoogte met de techniek en weten waarover men het heeft. Ook de technici zijn ervaren goede monteurs.

Dhr. J.A. Kiekebelt (Wierden)
08/07/2015
8

Grote beurt en APK. Dan zijn er normaliter geen bijzonderheden.
Alles is naar wens uitgevoerd en de auto was op tijd klaar.

Dhr. R. Venema (Vriezenveen)
08/07/2015
10

De dealer is het vertrouwen meer dan waard. Geheel passend bij het merk en de producten die het team realiseert. De klant, maar ook de auto is er altijd koning.

Anoniem
23/06/2015
8

goede ervaring

Jan Beijl (Nijverdal)
18/06/2015
9

Goede service en vriendelijke mensen.

De heer AJM (Ton) Knobben (Haarle)
17/06/2015
10

omdat we al 35 jaar een goede ervaring hebben

Egbert Nijland (Nijverdal)
17/06/2015
9

Bekwaam en vriendelijk personeel, waar goed mee te overleggen valt.

Klein Leetink (Rijssen)
17/06/2015
10

In het verleden Renault gereden. Nu kom ik bij deze dealer. Een wereld van verschil. In positieve zin.

Anja (Nijverdal)
04/06/2015
8

Vriendelijk, netjes. Goed

J.Freië (Nijverdal)
03/06/2015
10

Zeer goede en betrouwbare garage met zeer vakkundige en vriendelijke mensen zowel in de verkoop als in de garage.
Vanaf 1976 alléén maar goede ervaringen.

Erik Kamerling (Almelo)
27/05/2015
10

Ik wordt altijd correct en goed behandeld

Dhr.Ge Knobben (Kerkweg 2 7448AD Haarle)
20/05/2015
9

ik heb al meer dan veertig jaar een toyota van deze garage dat zeg wel iets.

Anoniem
13/05/2015
8

Ik vind hem goed, vriendelijk, hulpvaardig.

Anoniem
13/05/2015
10

Prima garage altijd klantvriendelijk en tot hulp bereid

Martin Alberts (Nijverdal)
13/05/2015
8

Snelle, gerichte service en de rekening was volgens de prijsopgave.

Veldman A (Nijverdal)
13/05/2015
8

goed en vriendelijk

Veldman A (Nijverdal)
06/05/2015
8

goed en vriendelijk

Anoniem
30/04/2015
9

Geweldige service. Prima contacten. heel persoonlijk.
Altijd een luisterend oor, goed overleg voor het maken van een afspraak en wat daarbij komt.

Anoniem
29/04/2015
9

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

Anoniem
29/04/2015
8

Het maken van een afspraak via de website ging perfect. Merkte alleen dat de website via de ipad soms niet goed werkte. Dus via de pc gedaan.

Anoniem
29/04/2015
10

We zijn al vele jaren klant bij deze dealer, en nog steeds tot volle tevredenheid !!

Ilse Wessels (Terschelling)
29/04/2015
10

Vriendelijk en behulpzaam. Snel betrouwbaar en efficiënt.

Tijhof (Rijssen)
29/04/2015
9

Fijne mensen en even fijne behandeling, afspraken worden nagekomen. Vertrouw mijn auto graag toe aan deze vakmensen.

mw. E. Teusink (Nijverdal)
09/04/2015
8

vriendelijke behandeling en goede service

Anoniem
01/04/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam, keurige uitstraling, altijd antwoord op mn vragen.

Anoniem
01/04/2015
8

IK vind een 8 een zeer goed cijfer. Normaal zal ik iets of iemand eigenlijk nooit een hoger cijfer geven

F.Nijland (Nijverdal)
30/03/2015
10

Correct, vriendelijk en zakelijk contact bij receptie.Uitvoering en aflevering precies volgens afspraak.

G. Tromp (Nijverdal)
25/03/2015
10

Wordt meegedacht, alle reparaties kloppen altijd precies,
kom al zeker 30 jaar bij dit bedrijf, nog nooit een klacht gehad en dat wil tegenwoordig wat zeggen, vriendelijke sfeer

richard van der kolk (meppel)
25/03/2015
8

Volmaakt is een 10 gezien er niemand volmaakt is heb ik een 8 gegeven als ik weer voor een Toyota kies bij mijn volgende auto zal ik hem in Nijverdal halen. vriendelijke groeten, Richard van der kolk

Mevr. W. Boonen-van de Bunt (Nijverdal)
18/03/2015
9

Het eerste wat mij verteld werd dat het een kostbare reparatie zou worden dus ik was voorbereid.
De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en op zeer korte termijn. Bravo!

Mw Douma (Nijverdal)
18/03/2015
9

Snelle service, duidelijke uitleg.

Dinant Strokap (nijverdal)
16/03/2015
8

je word netjes ontvangen goed en vriendelijk personeel en moet je even wachten word.
u gelijk koffie aangeboden

Henk van der Wilk (Notter)
04/03/2015
9

Zeer klantvriendelijk,degelijk, betrouwbaar, met overleg!

N.E.I. Wessels (wierden)
19/02/2015
9

Deze Toyota dealer heeft uitstraling Het is een genot om hier heen te gaan.

Dhr.FJ. Staman (Rijssen)
18/02/2015
8

de jaren heen vertouwd

GH schulenburg (Nijverdal)
18/02/2015
9

Omdat het er perfect is!

Anoniem
11/02/2015
10

Je wordt er prettig geholpen, men is altijd correct, vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
11/02/2015
8

Werkzaamheden aan de auto altijd naar tevredenheid goed uitgevoerd.

Anoniem
11/02/2015
8

goede, betrouwbare en klantvriendelijkheid service

Roel Hartlief (Raalte)
04/02/2015
9

Telefonisch goed en snel bereikbaar, afspraak wordt vlot gemaakt, welkom met koffie en een krant en een huurauto direct voorhanden.
Wij zijn erg tevreden over onze dealer.

Anoniem
29/01/2015
8

onderhandelen over de inruil prijs

Jan Wijnberg (Nijverdal)
27/01/2015
10

Men is overal duidelijk in.Hij moest in dit geval apk gekeurd worden.Ik werd keurig op tijd gebeld,wat ook wel logisch is, maar toch.

Anoniem
21/01/2015
9

Goede sfeer

Anoniem
30/12/2014
8

gewoon en goed. Deskundig.

D kleinjan (Nijverdal)
24/12/2014
10

Ik ben fantastisch geholpen netjes en beleeft en de afspraken zijn goed nagekomen geweldig allemaal

Anoniem
02/12/2014
9

Omdat het een betrouwbare garage is....prima service ....altijd vriendelijk...altijd hulp als het nodig is ....gewoon een top garage !!

Anoniem
02/12/2014
9

Fantastische dealer. Goede uitleg en adviezen, fijne benadering door personeel!

Christa Beuze (Nijverdal)
02/12/2014
10

Ik kom al jaren bij Toyota Konijnenbelt en word vakkundig geadviseerd, werkzaamheden worden vlot en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Dhr. B.G. Bulten (Rijssen)
27/10/2014
10

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel. Men is altijd vriendelijk en bereid de werkzaamheden te bespreken. Over onverwachte werkzaamheden wordt steeds contact opgenomen en er wordt altijd naar de beste oplossing gezocht. Kortom: een verdiende 10!

Kleinjan (Wierden)
27/10/2014
10

hele geode service

Anoniem
21/10/2014
8

het bedrijf kent ons al jaren als klant en weet al hoe met de auto is omgegaan

Anoniem
21/10/2014
9

Klantvriendelijkheid en service

jW Veneman (wierden)
16/10/2014
10

we worden prima behandeld,en zeer vriendelijk

Wim Tijhof (Rijssen)
15/10/2014
9

Gewoon goed en alles klopt conform de afspraak

Anoniem
14/10/2014
9

Vakkundig, betrouwbaar en behulpzaam

Dhr. J.Rolf (Nijverdal)
09/10/2014
10

Persoonlijke benadering alle tijd voor de klant
Alles in overleg mogelijk
vriendelijk en goede vakkenis

Henk van Halen
08/10/2014
10

Alles ging heel correct.

Anoniem
30/09/2014
9

super hoe ze met de klant omgaan

Fenna Plomp (Nijverdal)
30/09/2014
8

Fijne garage met persoonlijke benadering en er werken top monteurs !!!

Mannes nijland (Hellendoorn)
30/09/2014
10

met de overstap naar een seat=gezinsauto toch weer overgestapt naar een Toyota omdat die ons toch beter bevalt en ze bij Toyota konijnenbelt in nijverdal zeer vriendelijk zijn

Anoniem
25/09/2014
9

Klant vriendelijk, betrouwbaar en goede service.

Anoniem
25/09/2014
6

Niet klantvriendelijk genoeg, dit mag best wat beter.Wat de monteurs betreft deze zijn zeer goed.
Aan de verkoop schort nogal wat, niet alert genoeg.

Anoniem
25/09/2014
8

goed

Anoniem
23/09/2014
9

Goede service, ze overleggen duidelijk en op tijd de mogelijke extra kosten en je wordt er altijd correct geholpen.

Jaap Blok (Rijssen)
23/09/2014
9

Betrouwbaar en vriendelijk!!!

Anoniem
19/09/2014
10

Altijd correct behandeld

j.f.Dikkers (Nijverdal)
19/09/2014
9

vriendelijk correct betrouwbaar

Anoniem
11/09/2014
10

Je voelt je daar geen nummer en de koffie staat altijd klaar. Twentse gastvrijheid.

Anoniem
10/09/2014
8

Correcte service en goede adviezen.

Anoniem
03/09/2014
8

Tevreden.

Anoniem
03/09/2014
8

Altijd corect

R. Oosterveld (Nijverdal)
28/08/2014
8

Goed team en vriendelijk, we worden prima geholpen.

Anoniem
26/08/2014
8

goede afspraak

Anoniem
26/08/2014
8

prima geregeld

F. Th. Breuker (Rijssen)
26/08/2014
9

Nog steeds een normale dealer zonder alle poespas.

Jan Greevink (Nijverdal)
21/08/2014
9

betrouwbaar - goede service - klant vriendelijk

Anoniem
19/08/2014
10

De vriendelijkheid, service is gewoon boven verwachting.Heb nog nooit een andere garage getroffen die dit beter deed.
Maar denk dat dit ook aan de benadering van de klant ligt.
Klanten zijn tegenwoordig veel eisend. Willen de auto klaar hebben binnen het uur.
Helaas kan dat niet altijd..
De monteurs hebben ook maar twee handen

Anoniem
14/08/2014
8

Ze hebben het gewoon goed geregeld.

Alex Kok (Almelo)
12/08/2014
9

Kom er al tiental jaren naar alle tevredenheid.

Anoniem
07/08/2014
10

Wij zijn daar zeer goed geholpen

Martin Woertman (Den Ham (ov))
06/08/2014
10

behulpzaam en vriendelijk, goede ontvangst, mogelijkheid leenauto beschikbaar, duidelijke afspraken.

Johannes Berkenbosch (Almelo)
05/08/2014
8

Altijd een correcte behandeling en vriendelijk personeel.

Hans Ravenshorst (Nijverdal)
04/08/2014
10

Klantvriendelijk, zeer kundig personeel, klant staat centraal

Anoniem
17/07/2014
6

De auto heb ik onlangs zelf gekocht (dus niet via toyota-dealer), en ben voor grote beurt naar de dealer gegaan, ze geven een beetje gevoel dat ze dat maar niets vinden, kan het niet goed plaatsen.

AJM Knobben (Haarle)
16/07/2014
9

Plm. 35 jaar ervaring met Toyota Konijnenbelt

Anoniem
16/07/2014
9

Betrouwbaar

P. Woesthuis (Nijverdal)
16/07/2014
8

Betrouwbaar en accuraat

Rene Snellink (Nijverdal)
16/07/2014
8

betrouwbaar en klantvriendelijk

Anoniem
10/07/2014
8

vriendelijke behandeling

B.Westhuis (Nijverdal)
09/07/2014
8

Correcte afhandeling van gedane zaken en geen verassingen achteraf

G M Bolink (Nijverdal)
09/07/2014
9

We zijn al jaren bij Konijnenbelt .
En nooit geen problemen.

Rene Spitzen (Heeten)
09/07/2014
9

Helemaal tevreden, behoudens dat er verkeerde diagnose is gesteld over de airco. Die werkte na de APK en kleine beurt niet meer. Er blijkt nu een lek in een leiding te zitten. Wordt volgende week gerepareerd.
Verder is het prettig zaken doen en ik word netjes te woord gestaan.

idema (nijverdal)
08/07/2014
10

prima service, je kunt er op aan!

Femmy Kleinlangevelsloo (Nijverdal)
07/07/2014
8

Het gevoel van vertrouwen en service gerichtheid vind ik belangrijk. Het was destijds de mond tot mond reclame die mij voor deze garage deed kiezen. De keuze van een nieuwe auto (type/merk) was voor mij daaraan onderschikt.

F.M. De Leeuw (Nijverdal)
07/07/2014
9

Betrouwbaar. vriendelijk. correct. gastvrij.

Anoniem
26/06/2014
8

om de service, de vakkennis en klantvriendelijkheid

Anoniem
26/06/2014
9

klantvriendelijk, deskundig, eerlijke prijs

Anoniem
26/06/2014
8

langer dan verwacht op mijn auto gewacht (remblokken), verder tevreden

Erna (Nijverdal)
26/06/2014
9

Het totaalplaatje is prima in orde

Nienke (Nijverdal)
26/06/2014
10

Betrouwbaar, eerlijk en altijd behulpzaam

Anoniem
11/06/2014
8

Prima klantvriendelijke benadering. Iedereen bij toyota konijnenbelt is met zijn hart met het werk bezig.

Anoniem
10/06/2014
9

Persoonlijke aandacht en kennis van zaken.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.