9,2
365 beoordelingen
Terug naar overzicht
standaard-5-jaar-garantie-hero.jpg

5 jaar garantie op nieuwe Toyota

Geen onverwachte kosten binnen langere garantietermijn

Volgens de Consumentenbond is Toyota met het rapportcijfer 8,7 hét betrouwbaarste automerk*. Om dat te vieren, introduceert Toyota 5 jaar garantie en tijdelijk 5 jaar gratis onderhoud. Dit doet Toyota niet alleen op personenwagens zoals de AYGO, Corolla of Yaris, maar ook op de stoere Toyota PROACE. Zo heeft u geen onverwachte kosten binnen een langere garantietermijn.

Uniek in de markt

Met de nieuwe, langere garantietermijn van 5 jaar is het risico op onverwachte kosten nog verder beperkt. De eerste 5 jaar of 200.000 rijdt u compleet zorgeloos Bovendien is uw Toyota de eerste 5 jaar in vakkundige handen van de Toyota-dealer. Zo hoeft u zich ook al geen zorgen te maken over uw onderhoud. Deze actie is uniek in de markt. De lange garantietermijn is bovendien overdraagbaar. Verkoopt u uw Toyota, dan profiteert de nieuwe eigenaar van de nog resterende garantie.

standaard-5-jaar-garantie-555-markt.jpg
standaard-5-jaar-garantie-555-automerk.jpg
Toyota betrouwbaarste automerk

In oktober 2019 heeft de Consumentenbond Toyota uitgeroepen tot het betrouwbaarste automerk*. Aan dit onderzoek deden 150 automodellen mee en Toyota vormde met vier modellen de top 4. De Toyota AYGO kreeg samen met de Verso-S een 9,6 als rapportcijfer en staat hiermee op een gedeelde eerste plaats. De Toyota C-HR staat op positie 3 met een 9,5 en de Toyota Yaris maakt dit rijtje compleet met een 9,4. Dankzij 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud is het betrouwbaarste automerk nu nog betrouwbaarder.

Disclaimer

* Consumentenbond, onderzoek automankementen, 21 oktober 2019. https://www.consumentenbond.nl/test/auto-fiets-reizen/automankementen

Actieperiode loopt van 19-12-2020 t/m 31-03-2020 (uiterste registratiedatum 31-05-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bekijk de voorwaarden